Masini retro care pot fi catalogate cu un singur cuvant: cool

Masini retro care pot fi catalogate cu un singur cuvant: cool
  • Multi spun ca vor o masina care sa ii duca din punctul A in B
  • Exista insa foarte multi soferi care isi doresc sa conduca un automobil care sa intoarca foarte multe priviri
  • Cele care au un real succes sunt masinile vechi
Distribuie pe Facebook

Multi spun ca vor o masina care sa ii duca din punctul A in punctul B. Nu stim cat este de adevarat, dar suntem siguri ca exista foarte multi soferi care isi doresc sa conduca un automobil care sa intoarca foarte multe priviri.

Bineinteles, sunt modelele noi care sunt analizate foarte atent de pasionati, dar cele care au un real succes sunt masinile vechi.
Iata cateva dintre acestea:
Shelby 427 Cobra
Masini retro cool
In mod sigur, daca te afli la volanul unui Shelby 427 Cobra din 1966 vei fi centrul atentiei oriunde te-ai duce. Mai exact, masina ta va fi in centrul atentiei si fara discutii va trebui o prezinti tuturor. Este de mentionat de un astfel de automobil costa cateva sute de mii de dolari si nu este chiar un model pe care si-l permite oricine.
Jaguar E-type
Masini retro cool
Jaguar este si acum unul dintre cele mai moderne si elegante branduri de automobile. Totusi, modelul E-type din 1961 este ceva cu adevarat deosebit. Chiar Enzo Ferrari a spus despre acesta ca "este una dintre cele mai frumoase masini facute vreodata". Nu credem ca mai este nevoie de nicio completare.
1969 Maserati Ghibli 4.7
Masini retro cool
Designul agresiv cu o parte frontala in forma de rechin face din Ghibli un model demn pentru aceasta lista. Si sa nu uitam ca vorbim despre un Maserati, un brand care se mentine cu succes printre cele mai cunoscute in materie de masini sport.
Aston Martin DB5
Masini retro cool
Daca pentru James Bond este o masina buna, in mod sigur, si pentru pasionatii auto Aston Martin DB5 este una dintre preferate. Ce-i drept, cine l-a vazut pe Sean Connery la volanul acestei "bijuterii" sigur i-a ramas intiparita in minte imaginea unuia dintre cele mai frumoase modele facute vreodata.
Mercedes 300SL Gullwing
Masini retro cool
Cand stai sa te gandesti ca in 1957 Mercedes lansa un model cu portiere care se deschid in sus, nici nu ar trebui sa te mai intrebi de ce 300SL Gullwing este una dintre cele mai cool masini facute vreodata. In cazul in care esti un om de afaceri excentric, acest automobil este perfect pentru tine.
Ford Mustang Boss
Masini retro cool
In momentul in care designerul masinii modifica proiectul initial pentru ca motorul nu are loc, atunci stii sigur ca ai parte de un automobil foarte puternic. Tocmai din acest motiv, Ford Mustang Boss merita locul in lista celor mai cool modele facute vreodata.
Corvette Sting Ray
Masini retro cool
Desi modelele anterioare erau pe placul clientilor, acestea au devenit banale in momentul in care pe piata a iesit Corvette Sting Ray. Fiind mai usor si mai simplu de manevrat, acesta a fost imediat deasupra predecesorilor si a stabilit un nou standard in materie de masini americane.
Ferrari Dino 246 GT
Masini retro cool
De multe ori, anumite modele sunt rigide si iti dau senzatia ca seamana cu altele fabricate anterior. Nu acelasi lucru se poate spune despre Ferrari Dino 246 GT, care a fost cu adevarat revolutionar in momentul lansarii.
Alfa Romeo Spider Duetto
Masini retro cool
Daca ai visat vreodata sa conduci o masina decapotabila pe coasta bucurandu-te de soare si de briza marii, un Alfa Romeo Spider Duetto este perfect pentru o astfel de actiune. Sa nu mai vorbim despre faptul ca are un portbagaj generos care ti-ar permite sa visezi la vacante exotice.
Chevrolet Camaro
Masini retro cool
Ai vazut un astfel de model in filmele americane. De cele mai multe apare in scene in care un barbat la varsta a doua o lustruieste cu mare grija si se mandreste cu ea. Asta pentru ca Chevrolet Camaro 1969 merita toata atentia de acest gen.
Ferrari 250 GTE
Masini retro cool
Daca ne referim la Ferrari ca la un brand care produce doar automobile sport ne inselam amarnic. Producatorul italian s-a gandit la un moment dat la acel barbat care isi doreste un model care sa fie performant, dar pe care sa se bazeze daca vrea sa plece cu familia in excursie. Si asa a aparut 250 GTE, o masina care le are pe toate.
Datsun 240Z
Masini retro cool
Am scris mai sus despre Jaguar E-type, iar despre Datsun 240Z putem spune ca este fratele geaman, din zona asiatica. De-a lungul timpului, acesta a devenit cea mai cunoscuta masina sport japoneza si s-a bucurat de un succes enorm nu doar in Asia, ci si pe celelalte continente.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Masini retro cool
mai multe