NSX-ul lui Senna poate fi al tau pentru mai putin de 60.000 euro

NSX-ul lui Senna poate fi al tau pentru mai putin de 60.000 euro
  • Unul dintre cele trei exemplare Honda NSX detinute de Ayrton Senna este acum disponibil la vanzare
  • Automobilul cu pricina se lauda cu mai putin de 50.000 km la bord si beneficiaza de 274 cai putere
  • Modelul se vinde in sistem de licitatie, iar cea mai mare suma oferita pana acum este de 59.330 euro
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru colectionarii de automobile exclusiviste din intreaga lume. Unul dintre cele trei exemplare Honda NSX detinute de Ayrton Senna este acum disponibil la vanzare si poate fi al tau pentru o suma mai mica de 60.000 euro.

Automobilul cu pricina se poate lauda cu mai putin de 50.000 de kilometri la bord si, dupa cum se poate observa si in fotografii, arata aproape ca nou, cei aproximativ 21 de ani care au trecut peste supercarul japonez lasand urme minime atat asupra caroseriei finisate in negru, cat si asupra interiorului imbracat in piele de aceeasi culoare.

In ceea ce priveste aspectul tehnic, exemplarul din cazul de fata se bucura de serviciile unui propulsor V6 de trei litri montat central, ce pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 274 CP. Transmisia puterii catre rotile spate se face prin intermediul unei cutii manuale, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza, cel mai probabil, in mai putin de sase secunde.

Exemplarul Honda NSX detinut de Ayrton Senna este disponibil la vanzare in cadrul unei licitatii organizate pe site-ul ebay, iar iar cea mai mare suma oferita pana la acest moment este de aproximativ 59.330 euro. O nimica toata pentru a detine o piesa extrem de importanta din istoria legendarului supercar japonez, nu-i asa?

Honda NSX Ayrton SennaHonda NSX Ayrton Senna

Honda NSX Ayrton SennaHonda NSX Ayrton Senna

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Honda NSX Ayrton Senna
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 9 August 2013