Nu l-a sunat nimeni, asa ca a mai scazut din pret. Cu cat se vinde acum acest Mercedes 500 SEC

Nu l-a sunat nimeni, asa ca a mai scazut din pret. Cu cat se vinde acum acest Mercedes 500 SEC
  • Un dealer american are la vanzare un Mercedes 500 SEC din anul 1985
  • Exemplarul respectiv se poate lauda cu numeroase imbunatatiri AMG
  • Costul cu achizitia automobilului german este de 56.500 de dolari
Distribuie pe Facebook

Fabricat in urma cu aproape trei decenii si jumatate, pe la mijlocul anilor '80, automobilul german de culoare alba gazduieste sub capota un motor V8 cu aproximativ 230 de cai in dotare.

Aflat pe piata deja de cateva luni bune, acest Mercedes 500 SEC nu a reusit nici pana in ziua de astazi sa isi gaseasca un nou proprietar. Drept urmare, vanzatorul a luat decizia de a mai taia din nota de plata a exemplarului modificat de specialistii (pe-atunci) companiei de tuning AMG.

Vorbim, mai precis, despre o reducere de 2.000 de dolari, ceea ce inseamna ca dealer-ul RMC Miami cere acum 56.500 de dolari pe automobilul cu motor V8 sub capota. Motor aspirat, cu capacitatea cilindrica de cinci litri si undeva in jurul a 230 de cai putere prezenti la datorie.

Dupa cum precizam si anterior, lista cu specificatii tehnice mai cuprinde si o cutie automata, plus un sistem de tractiune spate. Cat despre aspectul estetic, respectivul Mercedes 500 SEC impresioneaza in special prin caroseria alba, insotita de jante finisate intr-o nuanta similara.

La interior, departe de privirile curiosilor, automobilul german in doua portiere vine cu tapiterie rosie si lemn masiv, elemente la care se adauga diverse piese dezvoltate de specialistii AMG. Vesti cel putin la fel de interesante vin si de la nivelul echiparii, care ofera... de toate.

Intr-o alta ordine de idei, acest Mercedes 500 SEC se poate lauda inclusiv cu scaune incalzite, trapa cu actionare electrica sau chiar telefon. Toate complet functionale, daca este sa ne luam dupa spusele dealer-ului Real Muscle Car - aflat in orasul Miami din statul american Florida.

Ajunsi la final, tinem sa reamintim ca pretul de vanzare al exemplarului din imagini se ridica la 56.500 de dolari. De cealalta parte, instrumentele de bord indica un rulaj de 17.260 de kilometri , in cazul in care erai curios sa afli cat s-a plimbat de-a lungul timpului modelul in cauza.

Mercedes 500 SEC de vanzare

Mercedes 500 SEC de vanzare

Mercedes 500 SEC de vanzare

Mercedes 500 SEC de vanzare

Mercedes 500 SEC de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Mercedes 500 SEC de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2019