Nu-ti permiti un Ford GT40 dar nici nu ai intrat pe lista scurta pentru noul GT? Nicio problema,Superformance are raspunsul

Nu-ti permiti un Ford GT40 dar nici nu ai intrat pe lista scurta pentru noul GT? Nicio problema,Superformance are raspunsul
Compania americana Superformance ofera o alternativa foarte buna pentru cei care nu isi permit un Ford GT40 sau noul GT. Se numeste Superformance GT40
Distribuie pe Facebook

Este bine-cunoscut faptul ca pentru un Ford GT40 original trebuie sa scoti din buzunar cateva milioane bune de euro, iar pentru noul Ford GT, compania americana a organizat o "tombola" pentru a-i alege pe cei 500 de norocosi care vor detine o asemenea masina.

Asa ca, daca nu esti putred de bogat si te afli probabil printre cei peste 6000 de oameni care au ramas pe dinafara pentru noul GT, Superformance GT40 este cea mai buna solutie pentru tine.

Masina este produsa manual in Port Elizabeth, Africa de Sud, si in comparatie cu alte replici, aceasta are 70% din componente interschimbabile cu cele ale modelelor originale. Mai mult de atat, vine cu numerele de sasiu P/2000 Series, care sunt recunoscute de Shelby American World Registry.

Cu alte cuvinte, vei primi un GT40 MK1 sau MKII disponibile atat cu volan pe stanga cat si pe dreapta, care se apropie foarte mult de modelul original. Cea mai buna replica, daca se poate spune asa.

Superformance GT40 vine impreuna cu suspensie Bilstein, 4 frane ventilate pe disc Wilwood,aer conditionat,scaune asemanatoare cu cele originale, suspensii independente atat pe fata cat si pe spate, dar si un motor V8 construit de Roush, cu doua configuratii: de 5.6 si de 7.0 litri. Cutia de viteze este produsa de ZF sau Quaife.

Daca este ales motorul de 7.0 litri, masina va accelera de la 0 la 100 de km/h in 3.7 secunde si va avea viteza maxima de 330 de km/h. Ca o informatie suplimentara, Superformance GT40 este mai usoara cu 127 de kilograme decat legendarul GT40 care a castigat cursa de anduranta de 24 de ore de la Le Mans.

A, si pretul? O asemenea replica costa 134,827 de euro. Un pret relativ mic, comparativ cu cateva milioane pentru modelul original sau cu 394.617, cat costa ultimul Ford GT.


Sursa: CarScoops
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2016