O vinde dupa 22 de ani si numai 100000 de km. Masina japoneza are motor twin-turbo si plafon detasabil

  • Un american isi vinde pe internet vechea Toyota Supra Twin-Turbo
  • Masina japoneza are cutie manuala si plafon detasabil
  • Cea mai mare suma oferita pana acum este de doar 30.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Fabricata la sfarsitul decadei 1990, aceasta Toyota Supra de culoare verde a pornit de curand in cautarea unui nou proprietar. Vanzarea sportivei nipone se va incheia saptamana viitoare, iar cea mai mare suma oferita la momentul de fata este de doar 30.000 de dolari.

O noua zi, o noua Toyota Supra aflata in cautarea unei noi case. De-aceasta data, masina scoasa la vanzare pe internet se poate lauda cu numai un singur proprietar in 22 de ani si undeva in jurul a 100.000 de kilometri parcursi in total.

Finisata intr-o nuanta de verde, accesorizata cu un interior de culoare bej, sportiva japoneza impresioneaza inclusiv prin motorizarea de trei litri, cu sase cilindri in linie doua turbine. O cutie manuala cu sase rapoarte si un diferential cu alunecare limitata intregesc, alaturi de sistemul de tractiune spate, pachetul tehnic.

Toyota Supra Twin Turbo de vanzare

Toyota Supra Twin Turbo de vanzare

Toyota Supra Twin Turbo de vanzare

Din punct de vedere estetic, elementele anterior mentionate sunt insotite de jante cromate cu diametrul pe 17 inch, diverse logo-uri 15th Anniversary Special Edition si eleron pentru capota portbagajului. Iar vestile bune nu se opresc aici.

Alte detalii includ scaune cu reglare electrica, tapiterie din piele, plus plafon detasabil in culoarea caroseriei. Tot la capitolul dotari si echipamente disponibile putem mentiona si sistemele ABS sau TC, discurile de franare pentru ambele punti, airbag-urile destinate soferului si pasagerului, dar si climatizare automata.

In ceea ce priveste partile mai putin bune, se pare ca aceasta Toyota Supra Twin-Turbo a fost implicata intr-un incident mai putin fericit pe autostrada. Mai precis, incarcatura masinii din fata a lovit partea frontala a sportivei japoneze.

Respectivul eveniment a dus atat la inlocuirea fiecarui panou avariat, inclusiv capota motorului si aripile laterale, cat si la o revopsire integrala a exteriorului. Cat de mult va conta aspectul cu pricina in incercarea vanzatorului de a obtine un pret cat mai bun pe masina fabricata in cursul anului 1997, ramane de vazut.

Cert este ca, pana la momentul de fata, cea mai mare suma oferita nu depaseste 30.000 de dolari. Situatia se va schimba insa radical in urmatoarele sase zile si sapte ore, timpul ramas pana la sfarsitul licitatiei de pe Bring a Trailer.

Toyota Supra Twin Turbo de vanzare

Toyota Supra Twin Turbo de vanzare

Toyota Supra Twin Turbo de vanzare

Toyota Supra Twin Turbo de vanzare

Toyota Supra Twin Turbo de vanzare

Toyota Supra Twin Turbo de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (76) Poze Toyota Supra Twin Turbo de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2019