O vinde dupa aproape 61 de ani. Vechea masina are motor I6 si plansa de bord din lemn

O vinde dupa aproape 61 de ani. Vechea masina are motor I6 si plansa de bord din lemn
  • O vinde dupa aproape 61 de ani
  • Vechea masina are motor I6 si plansa de bord din lemn
Distribuie pe Facebook

Aceasta a reusit sa atraga deja atentia mai multor persoane, unul dintre potentialii clienti oferind pe coupe-ul din 1952 o suma ce depaseste - cu putin, 52.000 de dolari.

Penultima saptamana a lunii curente aduce in fata devoratorilor de masini clasice o piesa mai putin obisnuita, respectiv un Jaguar XK120 ce se afla in posesia actualului proprietar de circa 61 de ani. De ce a fost scos la vanzare vechiul coupe nu ramane, pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, insa acesta a reusit deja sa atraga atentia mai multor persoane, una oferind 52.120 de dolari.

Jaguar XK120 de vanzare

Jaguar XK120 de vanzare

Totodata, in anuntul publicat pe un site de specialitate se mai vorbeste si despre o restaurare, iar - ulterior, revopsire a caroseriei intr-o nuanta de negru, o inlocuire a jantelor originale cu unele pe 16 inch si, nu in ultimul rand, o retapitare a cabinei in piele de culoare rosie.

Respectiva masina din 1952 se mai poate lauda - dupa cum precizam si anterior, si cu o plansa de bord realizata din lemn, cu un volan in patru si spite si instrumente pozitionate central. Sub capota, propulsorul cu sase cilindri in linie si o capacitate de 3.4 litri a fost inlocuit cu unitatea instalata de Jaguar pe XK140, livrarea valorilor maxime facandu-se catre puntea spate, printr-o cutie manuala cu patru trepte.

Jaguar XK120 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (69) Poze Jaguar XK120 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2022