Pasionatii il iubesc pentru motorul sau bi-turbo. Un exclusivist S4 B5 a fost scos la vanzare in Olanda

  • Un Audi S4 Avant fabricat in 1998 a fost scos la vanzare in Olanda
  • Exemplarul cu pricina a parcurs pana in prezent 91.000 de kilometri
  • Dealer-ul din GJ Vught nu a precizat si pretul de achizitie al masinii
Distribuie pe Facebook

Un Audi S4 Avant fabricat in 1998 si rulat pentru 91.000 de kilometri a fost scos la vanzare in Olanda. Dealer-ul care se ocupa de comercializarea acestui exemplar nu a dezvaluit insa si suma necesara achizitionarii masinii.

Pasionatii il iubesc pentru motorul sau bi-turbo. Chiar daca in ziua de astazi nu mai pare la fel de impresionant, acum mai bine de un deceniu si jumatate reusea sa cucereasca intreaga planeta cu cei 265 CP si 400 Nm scosi dintr-o capacitate de numai 2.7 litri.

Dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, vorbim despre modelul Audi S4 B5, care a ajuns la vanzare in curtea unui dealer auto din Olanda in versiunea Avant si cu doar 91.000 de kilometri parcursi pana in prezent - sau cel putin asta s-a intamplat in cazul de fata.

Audi S4 Avant de vanzareAudi S4 Avant de vanzare

Exemplarul cu pricina se remarca la exterior prin celebra nuanta Nogaro Blue, in timp ce interiorul sau propune o combinatie clasica de piele si alcantara. Tot privind catre interior descoperim si ca meniul tehnic este completat de o cutie manuala cu sase trepte.

Trecem in revista si sistemul de tractiune integrala quattro, iar aceasta batranica reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in exact 5.8 secunde. La fel de bine suna si valoarea din dreptului vitezei maxime, acolo unde intalnim un 250 km/h limitat electronic.

In ceea ce priveste partea legata de siguranta si confort, Audi-ul S4 B5 scos la vanzare in Olanda se lauda cu urmatoarele: faruri cu xenon, scaune fata incalzite, climatizare automata, dar si cruise control, geamuri electrice sau sistem de navigatie.

Audi S4 Avant de vanzareAudi S4 Avant de vanzare

Nu puteau lipsi din dotare, de asemenea, nici ornamentele din fibra de carbon de la nivelul panoului de bord sau fetele usilor, exemplarul cu pricina impartindu-se astfel perfect intre sportivitate, practicabilitate si comoditate. Sau pe-aproape.

Singurul detaliu relevant pe care nu il stim despre break-ul german este pretul sau de achizitie. Si totusi, pana la urma urmei, cat de scump poate fi un Audi S4 Avant fabricat in 1998 si cu 91.000 de kilometri la bord? 15.000 de euro? 20.000 de euro? Sau chiar mai mult?

Audi S4 Avant de vanzareAudi S4 Avant de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Audi S4 Avant de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2016