Pentru o suma "modica" poti cumpara o Toyota Supra din 94. Am uitat sa mentionam ca e cea care trebuie?

Pentru o suma "modica" poti cumpara o Toyota Supra din 94. Am uitat sa mentionam ca e cea care trebuie?
  • O Toyota Supra in stare excelenta,stock, din 1994 este de vanzare pe eBay
  • Masina are motorul 2JZ-GTE si transmisie manuala
  • La momentul actual pretul cerut este de 44.100 de dolari, dar licitatia se incheie peste 6 zile
Distribuie pe Facebook

O Toyota Supra din 1994, cu motorul twin-turbo si cutie manuala, isi asteapta viitorul proprietar pe eBay.

In lumea pasionatilor de automobile, Toyota Supra este asemanata cu Sfantul Graal. Si cu totii stim cat este de greu sa gasesti un model exact asa cum a iesit pe portile fabricii, sa aiba si motorul mult dorit, 2JZ GTE (pentru cunoscatori), si mai presus de toate, o transmisie manuala.

Toyota Supra 2JZ-GTE

Masina care acum este de vanzare pe cunoscutul site eBay, este una din doar 9 exemplare hardtop din Statele Unite, vopsita in Baltic Blue, din 1994, cu motorul twin-turbo si cu transmisia manuala in 6 trepte.

Actualul proprietar sustine ca motorul, cutia de viteze si suspensia, au fost de curand revizuite la un service Toyota autorizat, cureaua de distributie a fost inlocuita, iar toate fluidele schimbate. Cu alte cuvinte, o vinde la cheie.

Masina nu a fost niciodata implicata intr-un accident, are 178.599 de kilometri la bord, nu prezinta rugina, interiorul este in stare foarte buna, cu urme normale de uzura, iar display-ul double din este cel cu care masina a venit din fabrica. Suna prea bine sa fie adevarat nu?

Toyota Supra 2JZ-GTEToyota Supra 2JZ-GTE

Acum, sa inteleaga si cei care nu stiu de ce orice cunoscator este atat de emotionat cand aude de motorul 2JZ GTE. Propulsorul twin-turbo a fost produs de constructorul japonez intre anii 1991 si 2002, si a fost gandit ca un adevarat competitor pentru motorul RB26DETT al celor de la Nissan care se bucura de un succes urias.

Fara a intra in prea multe detalii tehnice, 2JZ-ul este cunoscut pentru faptul ca este foarte rezistent, si daca este modificat cum trebuie poate trece de 1000 de cai putere.

Toyota Supra 2JZ-GTE

Si acum pretul. La momentul actual, aceasta Toyota Supra foarte rara si in aceasta conditie extraordinara are un pret de 44.100 de dolari, iar licitatia se incheie in 6 zile, asa ca pretul va creste in continuare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Toyota Supra 2JZ-GTE
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 1 Iunie 2016