Pregateste-te de vara cu o Honda NSX... decapotabila!

  • O Acura NSX Convertible e de vanzare in SUA
  • Supercarul japonez are doar 65.000 km la bord
  • Nota de plata se ridica la 49.995 dolari
Distribuie pe Facebook

Iesit de pe portile fabricii in urma cu aproximativ doua decenii si jumatate, exemplarul din cazul de fata are doar 65.000 km la bord si iti va scoate din buzunare aproximativ 50.000 de dolari.

Vara si-a intrat din nou in drepturi, iar daca nu cumva esti (deja) posesorul unei decapotabile, atunci ai nimerit exact in locul potrivit. Un dealer auto din Statele Unite ale Americii are la vanzare o Acura NSX... Convertible.

Nu, anuntul de vanzare nu precizeaza si cine anume s-a ocupat de conversia cu pricina, singurele informatii cu privire la acest aspect anuntand ca acoperisul fix a fost inlocuit cu un soft top "imbracat" intr-un material textil de culoare neagra.

Acura NSX Convertible de vanzareAcura NSX Convertible de vanzare

Acura NSX Convertible de vanzare

De asemenea, despre supercarul japonez mai putem spune si ca a iesit de pe portile fabricii in urma cu aproximativ doua decenii si jumatate, numarul kilometrilor parcursi din 1991 si pana in prezent fiind de doar 65.000 kilometri.

In ceea ce priveste propulsia, aceasta este asigurata de o unitate aspirata cu sase cilindri in V si capacitate de trei litri, care lucreaza alaturi de o transmisie manuala in cinci rapoarte si un sistem de tractiune spate.

Acum, daca vine vorba despre departamentul vizual, caroseria finisata intr-un nuanta de negru si jantele din aliaj in cinci spite reprezinta principalele atractii ale exteriorului, pe cand interiorul impresioneaza prin tapiteria din piele de aceeasi culoare neagra.

Lista cu dotarile ce insoteasca aceasta Acura NSX Convertible arata si ea la fel de bine, printre echipamentele ce vor face viata la bordul supercarului japonez o adevarata placere numarandu-se si sistemul de climatizare automat sau scaunele, respectiv geamurile actionate electric.

Fara nici un fel de alta introducere sau prezentare, mentionam ca exemplarul din cazul de fata poate fi al tau in schimbul sumei de 49.995 dolari.

Acura NSX Convertible de vanzare

Acura NSX Convertible de vanzare

Acura NSX Convertible de vanzare

Acura NSX Convertible de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Acura NSX Convertible de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2015