Probabil cel mai ieftin tanc scos la vanzare: Uite cat costa acest Mercedes 300TE 4Matic

Probabil cel mai ieftin tanc scos la vanzare: Uite cat costa acest Mercedes 300TE 4Matic
  • Un Mercedes 300TE 4Matic fabricat in anul 1991 este de vanzare peste Ocean
  • Automobilul german ofera o motorizare de trei litri si un sistem de tractiune integrala
  • Cel care achita nota de plata de 5000 dolari primeste si o garda crescuta la sol
Distribuie pe Facebook

Este una dintre cele mai rezistente masini construite vreodata si se descurca in orice situatie multumita sistemului de tractiune integrala din dotare. Ofera un propulsor cu sase cilindri in linie, plus cativa centimetri aditionali la nivelul garzii la sol.

Tanc. Acesta este primul cuvant care ne vine in minte atunci cand privim spre Mercedes-ul 300TE 4Matic scos la vanzare prin intermediul celebrului site american Craigslist.

Fabricat la inceputul anilor '90, exemplarul cu pricina numara aproximativ 200.000 de kilometri la bord si vine la pachet alaturi de o nota de plata care se ridica la 5.000 de dolari.

Mercedes 300TE 4Matic de vanzare

Mult sau putin, ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi. Cert este ca automobilul german se poate lauda cu cateva detalii extrem de interesante, precum propulsorul in sase cilindri.

Propulsor de trei litri care, dupa cum precizam si anterior, lucreaza alaturi de o cutie automata si un sistem de tractiune integrala capabil sa livreze pana la 65% din cuplu care puntea spate.

In plus, exemplarul din cazul de fata propune inclusiv o garda la sol mai inalta cu cativa centimetri, devenind astfel partenerul ideal pentru cei care iubesc aventurile pe patru roti.

Mercedes 300TE 4Matic de vanzare

Atentie, insa. Chiar daca la prima vedere totul pare in regula, Mercedes-ul 300TE 4Matic scos la vanzare prin intermediul celebrului site american Craigslist are si cateva imperfectiuni.

Conform anuntului cu pricina, automobilul german se confrunta cu cateva probleme la nivelul cutiei de transfer, astfel ca o verificare amanuntita a exemplarului cu pricina inainte de cumparare este mai mult decat recomandata.

Tot atunci vei putea admira si interiorul in toata splendoarea sa, fotografiile care surprind acest aspect lipsind cu desavarsire pentru moment - daca nu luam in considerare imaginea ceasurilor de bord.

Mercedes 300TE 4Matic de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes 300TE 4Matic de vanzare
mai multe