Probabil cel mai inedit Ferrari 250 pe care l-ai vazut pana acum.

Probabil cel mai inedit Ferrari 250 pe care l-ai vazut pana acum.
  • Un Ferrari 250 GTE avariat serios a primit o noua sansa la viata
  • Automobilul italian a fost transformat intr-un soi de Testa Rossa
  • Exemplarul cu pricina impresioneaza in special prin plafonul sau
Distribuie pe Facebook

Sansele de a-l confunda cu un Daytona Coupe nu sunt deloc excluse, insa cele mai multe priviri vor sti cu ce au de-a face.

Vorbim, asadar, de un Ferrari fabricat la sfarsitul anilor '50 care, la fel ca celelalte automobile produse pe-atunci, impresioneaza in special prin modul in care a fost creionata caroseria.

Si totusi, ceva este diferit la acest exemplar. Seamana extrem de bine cu un 250 Testa Rossa, insa nu face parte oficial din seria cu pricina. Asadar, cu ce avem noi de-a face aici?

Ferrari 250 TR by Neil TwymanFerrari 250 TR by Neil Twyman

Cu pasiunea pentru arta si arta de a face ceva cu pasiune. Este primul lucru care ne vine in minte atunci cand aruncam o privire asupra Ferrari-ului 250 GTE picat in mainile maestrului Neil Twyman.

Distrus aproape complet intr-un accident dureros, automobilul cu pricina a primit o noua sansa la viata, priceperea carosierului britanic transformandu-l intr-un soi de Testa Rossa.

Nu insa orice fel de Testa Rossa, ci unul personalizat, care atrage privirile tuturor celor din imprejurimi indiferent ca este condus pe o oarecare strada laturalnica sau alergat pe coasta de la Goodwood.

Pentru ca, spre deosebire de exemplarul original, Ferrari-ul 250 Testa Rossa creat de Neil Twyman are in dotare si... exact, ai citit / vazut bine, un acoperis care sa te fereasca de ploaie.

Ferrari 250 TR by Neil Twyman

Ferrari 250 TR by Neil Twyman

Ferrari 250 TR by Neil Twyman

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Ferrari 250 TR by Neil Twyman
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Ianuarie 2016