Renasterea unei legende: Vilner readuce la viata iconicul Corvette Stingray

Renasterea unei legende: Vilner readuce la viata iconicul Corvette Stingray
  • Vilner ia la modificat legendarul Chevrolet Corvette Stingray
  • Meniul vizeaza atat aspectul interior, cat si cel exterior
  • Propulsia este asigurata de un V8 de 5.7 litri si 300 CP
Distribuie pe Facebook

Un Chevrolet Corvette Stingray in varsta de peste 35 de ani primeste o noua sansa la viata multumita chirurgilor bulgari de la clinica Vilner.

Au fost zile bune si mai putin bune in viata acestui Chevrolet Corvette Stingray insa, dupa peste trei decenii si jumatate de activitate, legendarul automobil american a ajuns la capatul puterilor sale. Din fericire, proprietarul sau nu a pierdut vremea si a reactionat numaidecat ducandu-si partenerul de nadejde in probabil cea mai buna clinica de reimprospatare si infrumusetare din Europa de Est.

Chevrolet Corvette Stingray by Vilner

Odata ajuns pe mainile specialistilor Vilner, pacientul pe nume Chevrolet Corvette Stingray s-a bucurat de intreaga atentie de care avea nevoie, personalul bulgar cautand cele mai bune solutii pentru readucerea la forma sa de odinioara. Astfel, pentru inceput, legendarul automobil american s-a ales cu numeroase operatii pe inima, propulsorul V8 de 5.7 litri functionand ca-n prima zi multumita tratamentului la care a fost supus.

Chevrolet Corvette Stingray by Vilner

In urmatoarea etapa, specialistii Vilner si-au indreptat mainile si privirile catre aspectul exterior, o noua culoare fiindu-i aplicata caroseriei. De asemenea, lista cu imbunatatirile efectuate aici mai include si un set de blocuri optice cu tehnologia LED, respectiv un portbagaj extern ce gazduieste un geamantan realizat din piele de cea mai fina calitate.

Chevrolet Corvette Stingray by Vilner

Si de parca asta nu ar fi indeajuns, cu piele de cea mai fina calitate ne intalnim si la nivelul interiorului, acolo unde legendarul Chevrolet Corvette Stingray "radiaza" de... insertii de piele in doua culori, cusute cu ata contrastanta. In plus, nu lipseste din peisajul interior nici sistemul audio de inalta fidelitate, componentele moderne de la Ground Zero fiind acompaniate de un player McIntosh cu design retro.

Chevrolet Corvette Stingray by Vilner

Iti plac restaurarile ca la carte? Ei bine, iata aici inca un exemplu in persoana acestui Mercedes 280SL by Overdrive.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Chevrolet Corvette Stingray by Vilner
mai multe