Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul Seria 3 E30 niciodata inmatriculat

  • Un BMW Seria 3 E30 niciodata inmatriculat e de vanzare in UK
  • Respectivul 325iX ofera un motor aspirat cu sase cilindri, de 170 CP
  • Pretul de platit se ridica la suma de 48.000 de lire sterline
Distribuie pe Facebook

Fabricat in urma cu aproape trei decenii si jumatate, respectivul 325iX combina o motorizare aspirata cu sase cilindri in linie cu o cutie manuala in cinci rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Un dealer din Marea Britanie cauta zilele acestea cumparator pentru un automobil care ii va unge pe suflete atat pe admiratorii produselor companiei BMW, cat si pe consumatorii de modele clasice, dintr-o alta perioada de timp. Este vorba, mai precis, despre un exemplar BMW 325iX asamblat acum 34 de ani, in 1986, dar niciodata inmatriculat, dupa cum scrie si in anuntul oficial de vanzare.

BMW E30 niciodata inmatriculat

BMW E30 niciodata inmatriculat

Finisat in nuanta metalizata Polaris Silver si livrat la pachet alaturi de un interior imbracat in material textil de culoare albastra, vehiculul in cauza gazduieste in compartimentul motor un benzinar aspirat cu sase cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, ce dezvolta undeva in jurul a 170 de cai putere si aproximativ 222 Nm.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, o cutie manuala in cinci rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa tehnica prezenta in cazul de fata, facand acest BMW 325iX fabricat in urma cu aproape trei decenii si jumatate si mai dorit de vanatorii de comori. Care, trebuie sa stie neaparat, vor avea de scos din buzunare nu mai putin de 48.000 de lire sterline pentru a-l lua acasa.

Interesant de mentionat, automobilul in cauza vine cu 508 kilometri pe ceasurile de bord si, daca mai conteaza, a facut parte dintr-o colectie ceva mai ampla - cu modele si exemplare precum Enzo Ferrari, McLaren P1 GTR ori Ferrari F50 in prim plan, pastrata in mai multe hangare aviatice cu temperatura controlata, evident.

BMW E30 niciodata inmatriculat

BMW E30 niciodata inmatriculat

BMW E30 niciodata inmatriculat

BMW E30 niciodata inmatriculat

BMW E30 niciodata inmatriculat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze BMW E30 niciodata inmatriculat
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2020