Scos din capsula timpului si pus pe internet la vanzare: URSULETUL din '85 cu 260 de kilometri la bord

  • Un BMW E30 cu numai 260 km la bord a fost scos la vanzare
  • Modelul bavarez ofera un benzinar de 2.3 litri si 150 CP
  • Cumparatorul va avea de achitat o suma de 69.900 euro
Distribuie pe Facebook

Fabricat la mijlocul anilor '80, acest BMW E30 gazduieste in compartimentul motor o unitate aspirata cu sase cilindri in linie, de 2.3 litri si 150 de cai putere.

Vesti bune pentru fanii automobilelor de altadata. Un BMW Seria 3 fabricat in 1985 a fost scos recent la vanzare pe internet. Modelul cu pricina ascunde sub capota un motor aspirat cu sase pistoane in linie.

Unitatea pe benzina are o capacitate cilindrica de 2.3 litri si dezvolta o putere maxima de 150 CP. Fisa tehnica este completata de o cutie manuala cu cinci rapoarte si un sistem de tractiune spate cu diferential blocabil.

BMW E30 cu 260 km la bord

BMW E30 cu 260 km la bord

Automobilul bavarez este finisat la exterior intr-o nuanta aprinsa de rosu si dispune de un interior de culoare neagra, cu accente de gri. Ofera, de asemenea, un volan imbracat in piele, cu design in trei spite.

Exact ca in vremuri demult apuse, acest BMW fabricat in 1985 vine la pachet alaturi de geamuri cu actionare manuala. Deloc surprinzator, din meniu lipsesc si sistemele multimedia complicate, cu DVD sau altele.

Pe scurt, vorbim despre un Seria 3 'basic' din punctul de vedere al echiparii. Nici dotarile si nici macar motorizarea nu l-au impins insa pe vanzator sa ceara pentru modelul cu pricina fabuloasa suma de 69.900 de euro.

Dupa cum spuneam si anterior, automobilul bavarez impresioneaza in special prin numarul kilometrilor parcursi: doar 260. Drept urmare, nu este deloc de mirare ca arata ca nou si se da cu tot cu anvelopele originale.

Merita banii? Ei bine, aceasta este genul de intrebare cu raspunsuri complexe si, totodata, multiple, persoanele chestionate avand de luat in calcul diferite variable inainte de a spune ce gandesc cu privire la aspectul respectiv.

BMW E30 cu 260 km la bord

BMW E30 cu 260 km la bord

BMW E30 cu 260 km la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW E30 cu 260 km la bord
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2017