Te vei indragosti instant de el. Cu cat se vinde acest Golf GTI din anii '90

  • Un Volkswagen Golf GTI din anii '90 a fost scos recent la vanzare pe piata din Marea Britanie
  • Respectivul exemplar se lauda cu o motorizare 1.8 de 110 cai putere si numai 36.934 de kilometri la bord
  • Viitorul cumparator va avea de platit pe hot-hatch-ul germano suma de 16.995 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Inainte insa de a rezolva misterul legat de suma ce trebuie achitata in cazul de fata, nu mai bine precizam noi ca respectivul automobil are doar 36.934 de kilometri la bord?

In timp ce compania mama a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului Golf R Facelift, un dealer din Marea Britanie a scos la vanzare un exemplar apartinand colectiei Golf GTI Mk2.

Vorbim, mai exact, despre un automobil iesit de pe portile fabricii Volkswagen acum mai bine de doua decenii si jumatate - care a parcurs din anul 1990 si pana in prezent... doar 36.934 de kilometri, daca te intrebai cumva.

VW Golf GTI 8V de vanzare

VW Golf GTI 8V de vanzare

Drept urmare, sub capota respectivului model se ascunde o motorizare aspirata cu patru cilindri in linie si capacitate de 1.781 centimetru cubi, proiectata pentru a dezvolta o putere maxima de aproximativ 110 CP.

Adaugam in meniu si o cutie manuala cu cinci rapoarte, plus un sistem de tractiune fata, iar primii 96 km/h vin dupa circa 8.1 secunde. Viteza maxima? 190 de kilometri pe ora este raspunsul pe care il cautai...

Cat despre pachetul estetic propus de acest exemplar apartinand colectiei Volkswagen Golf GTI Mk2, trebuie sa spunem neaparat de exclusivista nuanta de Calypso Green care finiseaza caroseria in cinci portiere.

VW Golf GTI 8V de vanzare

VW Golf GTI 8V de vanzare

Referitor la departamentul interior, avem traditionalul volan cu design in patru spite, clasicele scaune sport cu suport lateral marit, dar si cateva dotari precum servodirectie, computer de bord, trapa sau radiocasetofon.

La final, singurul detaliu al respectivului model scos la vanzare de catre dealer-ul din Marea Britanie despre care discutam si la inceputul acestui material este... pretul de vanzare, bineinteles: 16.995 lire sterline.

VW Golf GTI 8V de vanzare

VW Golf GTI 8V de vanzare

VW Golf GTI 8V de vanzare

VW Golf GTI 8V de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze VW Golf GTI 8V de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Decembrie 2016