Tuning Buick Riviera '63: Ce inseamna cu adevarat tuningul la superlativ

Tuning Buick Riviera '63: Ce inseamna cu adevarat tuningul la superlativ
Intr-o lume a tuningului fara limite sau margini, dar cu numeroase companii si ateliere regasite de-a lungul si de-a latul globului pamantesc, sa te remarci printr-un proiect unic si special este aproape imposibil. Americanii de la Fesler s-au aratat insa bucurosi in a da curs unei astfel de provocari, iar in cele din urma au reusit sa si izbeasca datorita unui Buick Riviera din '63, modificat la superlativ.
Distribuie pe Facebook

Ce este insa asa de special la proiectul americanilor de la Fesler? Pai, pentru inceput, are la baza un automobil legendar, cu care nu avem ocazia sa ne intalnim chiar in fiecare zi a anului. De asemenea, Buick-ul Riviera cu pricina a fost modificat in totalitate, un detaliu pe care nu il regasesti la mai bine de 90% dintre automobilele care iau parte la show-urile de tuning de pe mapamond.

Buick Riviera by Fesler

Iata insa care-i treaba, mai pe indelete, cu acest Buick Riviera din '63 trecut prin atelierul specialistilor americani din cadrul Fesler:

  • Pentru inceput, impresionantul coupe de peste Ocean s-a ales cu o vopsea mata, de culoare neagra, la care se mai adauga un set de blocuri optice - atat fata, cat si spate, complet restilizate, plus un set de jante cu design unic, oferite in compania unei suspensii mai joase cu cateva zeci bune de milimetri. Inutil de mentionat, tratamentul exterior nu doar ca atrage toate privirile asupra sa, insa demonstreaza si o atentie la detalii absolut incredibila.

Buick Riviera by FeslerBuick Riviera by Fesler

  • Cu aceeasi obsesie pentru detalii ne intalnim si la nivelul interiorului, acolo unde viitorii pasageri se vor delecta cu un aspect futuristic, scos in evidenta in special de ceasurile electronice. De asemenea, nu vor trece neobservate nici noile scaune finisate intr-o combinatie de piele si alcantara, lista cu imbunatatiri continuand cu volanul special si ornamentele de aluminiu prezente la nivelul panoului de bord, respectiv al consolei centrale.

Buick Riviera by FeslerBuick Riviera by Fesler

  • Iar asta nu e tot. Cea mai impresionanta modificare se regaseste sub capota, acolo unde Buick-ul Riviera '63 semnat Fesler ascunde de privirile curiosilor un propulsor V8 LS1 de provenienta Chevrolet Corvette, cuplat la o transmisie automata cu patru rapoarte si un nou sistem de evacuare. Totusi, in cazul in care sunetul motorului nu este pe placul acestora, viitorii pasageri vor putea opta si pentru un sunet audio de inalta fidelitate, produs de sistemul Kicker de 3.000 W proaspat instalat.

Buick Riviera by FeslerBuick Riviera by Fesler

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Buick Riviera by Fesler
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2013