Un Alpina B6 E30 e de vanzare pentru 62.000 dolari. Merita sau nu?

Un Alpina B6 E30 e de vanzare pentru 62.000 dolari. Merita sau nu?
  • Singurul Alpina B6 3.5 din SUA a fost scos la vanzare
  • Masina bavareza are un total de 142.024 kilometri parcursi
  • Pretul de achizitie se ridica la 62.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Uita de BMW M3! In cazul in care visezi la E30-ul perfect, modelul Alpina B6 3.5 este exact ceea ce cauti. Din mai toate punctele de vedere, de la motorizare si pana la aspectul estetic, respectiv factorul exclusivist.

Vesti bune pentru iubitorii de automobile clasice: unul dintre cele numai 218 exemplare B6 3.5 fabricate de bavarezii de la Alpina poate fi acum al tau. Asta daca si numai daca ai de gand sa platesti suma de 62.000 dolari ceruta de actualul proprietar al masinii.

Iar in cazul in care te intrebi ce primesti in schimbul acestor bani - care, fie acum vorba intre noi, iti pot asigura inclusiv serviciile noului BMW M4 Coupe, iata si raspunsul: o motorizare cu sase cilindri in linie si capacitate de 3.5 litri, sinonima cu 261 CP si 345 Nm.

Alpina B6 E30 de vanzare

Pentru inceput, bineinteles. Nu de alta, dar printre caracteristicile strecurate pe fisa cu specificatii tehnice a modelului Alpina B6 3.5 mai regasim si o cutie manuala cu rapoarte scurte, o suspensie imbunatatita, plus un sistem de franare de inalta performanta.

Din punct de vedere estetic, avem prelungirea subtila atasata spoilerului fata, eleronul proeminent din dotarea portbagajului, sticker-ele cu logo-ul companiei germane de tuning si jantele pe 16 inch cu design multispita, care ne asigura ca acesta nu este un BMW E30 oarecare.

Acum, in ceea ce priveste departamentul interior, scaunele sport cu suport lateral marit si nuca schimbatorului de viteze realizata din lemn ocupa un loc fruntas in topul listei cu atractii principale. Nu de unele singure, ci alaturi de tapiteria cu model (special), bineinteles.

Inceajuns insa cu vorba. Ne asteapta o sumedenie de fotografii ale acestui superb Alpina B6 3.5, motiv pentru care ne oprim aici cu detaliile. Nu inainte totusi de a preciza si anul fabricatiei: 1986, respectiv numarul kilometri parcursi pana acum: aproximativ 142.024.

Alpina B6 E30 de vanzare

Alpina B6 E30 de vanzare

Alpina B6 E30 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Alpina B6 E30 de vanzare
mai multe