Un BMW gasit intr-o parcare dupa 34 de ani asteapta acum sa fie restaurat

Un BMW gasit intr-o parcare dupa 34 de ani asteapta acum sa fie restaurat
  • Un BMW M1 uitat intr-un garaj din Italia a fost descoperit dupa aproximativ trei decenii si jumatate
  • Ceasurile de bord ale respectivului exemplar indica doar 7.329 de kilometri parcursi pana in prezent
  • Automobilul german va fi restaurat si, cel mai probabil, scos la vanzare pentru o suma ametitoare
Distribuie pe Facebook

Despre respectivul exemplar al legendarului automobil bavarez de inalta performanta se spune ca ar avea numai 7.329 de kilometri la bord.

In timp ce unii se imbrancesc si isi dau coate pe la licitatii pentru a pune mana pe un exemplar al primului model cu motor central din istoria companiei BMW, altii... isi uita prin cine stie ce fel de parcari propriile M1-uri.

De fapt, adevarul este ca nimeni nu cunoaste cu exactitate istoria masinii din urmatoarele imagini, cu exceptia faptului ca aceasta a stat ascunsa - adunand praful unui garaj din Sudul Italiei, vreme de aproape trei decenii si jumatate.

Spre bucuria colectionarilor din lumea intreaga, respectivul exemplar legendarului automobil bavarez de inalta performanta a fost (re)descoperit la sfarsitul anului trecut, el ajungand pe mainile companiei Mint Classics pentru o restaurare ca la carte.

Ramane de vazut daca, cand si cu cat va fi vandut acest M1, insa daca punem la socoteala ca avem de-a face cu o masina care a parcurs doar 7.329 de kilometri, ei bine... vom discuta mai mult ca sigur de o suma ametitoare.

Pana una-alta, reamintim ca primul model cu motor central din istoria companiei BMW ascunde sub capota o unitate cu sase cilindri in linie si capacitate de 3.5 litri, care livreaza rotilor spate peste 270 de cai putere.

Viteza maxima depaseste astfel 250 de kilometri pe ora, dupa cum am precizat si cu alte ocazii, de altfel, cele mai putin de 460 de exemplare fabricate in total reprezentand un alt punct forte al legendarului automobil bavarez de inalta performanta.

BMW M1 din 1982

BMW M1 din 1982

BMW M1 din 1982

BMW M1 din 1982

BMW M1 din 1982

BMW M1 din 1982

BMW M1 din 1982

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW M1 din 1982
mai multe