Un BMW M1 AHG extrem de rar e de vanzare in Olanda

Un BMW M1 AHG extrem de rar e de vanzare in Olanda
  • Un showroom auto din Olanda are la vanzare un BMW M1 AHG extrem de rar
  • Automobilul bavarez a fost fabricat intr-un total de numai 10 exemplare
  • Numarul kilometrilor parcursi de-a lungul timpului se ridica la 6.800
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru colectionarii de masini de pe intreg mapamondul. Unul dintre cele numai zece exemplare BMW M1 AHG Studie fabricate in total este acum de vanzare in Olanda. Atentie, insa: pretul se reflecta aproape perfect in caracteristicile modelului bavarez.

La inceput a fost BMW M1. Dupa ce productia modelului bavarez a luat sfarsit, un anume Peter Gartemann a venit cu ideea de a crea un pachet special pentru zece dintre unitatile fabricate.

Cunoscute sub denumirea AHG Studie, exemplarele ajunse pe mana presedintelui si, totodata, proprietarului dealer-ului auto AHG se remarca numaidecat prin exteriorul similar masinilor de curse din seria Procar Championship.

BMW M1 AHG de vanzareBMW M1 AHG de vanzare

BMW M1 AHG de vanzare

Spoilerele agresiv stilizate, aripile proeminente sau eleronul de dimensiuni generoase nu sunt insa singurele adaugiri notabile intalnite in cazul de fata, modelul bavarez suferind inclusiv cateva imbunatatiri de ordin tehnic.

Altfel spus, spre deosebire de un exemplar standard, BMW-ul M1 AHG Studie gazduieste in compartimentul motor un total de 350 de cai putere. In plus, motorul aspirat in sase cilindri lucreaza acum alaturi de un ambreiaj racing.

Printre modificarile operate de Peter Gartemann impreuna cu specialistii sai se mai numara, de asemenea, si un sistem de evacuare sport, o suspensie ajustabila. sau un set de jante BBS pe 16 inch.

In ciuda tratamentului suferit, modelul bavarez ramane in continuare un automobil de strada, dovada stand atat insertiile aditionale de piele, cat si difuzoarele suplimentare ce insotesc acum sistemul audio de inalta fidelitate.

Venind acum vorba despre M1-ul AHG Studie scos la vanzare de JM-Automakelaar, unitatea cu pricina nu doar ca adopta o livrare exterioara BMW Motorsport, insa se mai lauda si cu doar 6.800 de kilometri parcursi.

Pachetul in cauza vine insa cu un pret pe masura: nici mai mult, nici mai putin de 650.000 de euro.

BMW M1 AHG de vanzare

BMW M1 AHG de vanzare

BMW M1 AHG de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze BMW M1 AHG de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 25 August 2015