Un Ferrari abandonat 17 ani pe marginea drumului este acum de vanzare. Pentru cat il poti lua acasa

Un Ferrari abandonat 17 ani pe marginea drumului este acum de vanzare. Pentru cat il poti lua acasa
  • Abandonat 17 ani pe marginea drumului
  • Desi nu arata prea bine, mai poate fi inca restaurat
  • Ferrari a asamblat 10.000 de exemplare Testarossa
Distribuie pe Facebook

Acest Ferrari Testarossa a stat 17 ani abandonat pe marginea drumului, in Puerto Rico. Un youtuber a vrut sa il cumpere si sa-l restaureze insa costurile de import in Marea Britanie erau prea mari.

Cu farurile sale escamotabile si, mai ales, cu prizele de aer laterale, Testarossa este, fara indoiala, unul dintre cele mai recognoscibile modele lansate vreodata de Ferrari.

Super masina italiana a pasit pe linia de asamblare in 1984 si pana in 1996 au fost produse circa 10.000 de exemplare. Poate cea mai populara dintre ele este masina alba care a aparut in celebrul film Miami Vice.

Un exemplar costa si in ziua de azi o suma destul de mare insa mai sunt si impatimiti auto care cauta un Testarossa in stare nu tocmai buna, implicit mai accesibil, pentru a-l restaura.

Youtuberul Rastarossa este unul dintre ei. El a gasit acum un Ferrari Testarossa care in ultimii 17 ani a fost abandonat pe marginea drumului in Puerto Rico. Masina se afla inca in posesia proprietarului original si, asa cum iti poti imagina, nu este in cea mai buna forma.

Dar nici nu poate fi declarata dauna totala. Rastarossa chiar a vrut sa cumpere masina, avand in vedere ca proprietarul cere pe ea 30.000 de dolari, insa costurile de import in Marea Britanie fiind prea mari.

Chiar si asa, la acest pret cu siguranta se va gasi cineva sa cumpere aceasta particica din istoria Ferrari si sa-i redea stralucirea de alta data.

Distribuie pe Facebook
mai multe