Un Lamborghini Diablo SE30 Jota e cadoul perfect pentru Paste. Si nu numai

  • Un Lamborghini Diablo SE30 Jota e de vanzare in Norvegia
  • Supercarul italian are numai 22.000 de kilometri la bord
  • Pretul de achizitie se ridica la aproximativ 800.000 euro
Distribuie pe Facebook

Fie ca e Pastele, Craciunul sau doar o alta zi exasperanta de luni, intotdeauna e momentul oportun pentru a pune mana pe un Lamborghini Diablo. Mai ales cand exemplarul in cauza aparitine colectiei Diablo SE30 Jota.

Iesit de pe portile fabricii din Sant'Agata Bolognese cu aproximativ patru ani inainte ca marca Lamborghini sa fie cumparata de Grupul Volkswagen, modelul Diablo SE30 ocupa un loc fruntas in topul celor mai impresionante supercaruri ale industriei auto.

Liniile si formele sale inconfundabile, motorul V12 de aproximativ 530 de cai putere si cele doar 150 de exemplare construite in total transforma automobilul italian de inalta performanta intr-o adevarata comoara pentru colectionarii de masini.

Lamborghini Diablo SE30 Jota de vanzareLamborghini Diablo SE30 Jota de vanzare

Lamborghini Diablo SE30 Jota de vanzare

Pentru cei care viseaza insa la ceva mai mult de-atat, editia speciala Diablo SE30 Jota se anunta alegerea ideala, printre imbunatatirile propuse de supercarul din Sant'Agata Bolognese numarandu-se o serie de imbunatatiri aerodinamice si un total de 603 CP.

Exclusivitatea este insa cea care reprezinta principalul punct de atractie in cazul de fata, numai 11 exemplare iesind in aceasta configuratie de pe mainile specialistilor italieni din cadrul diviziei Lamborghini Engineering SpA.

Vestea buna? Un astfel de Diablo SE30 Jota este acum disponibil la vanzare in Norvegia, suma necesara achizitiei automobilului italian de inalta performanta depasind cu mult pretul de pornire al unui Aventador LP700-4: aproximativ 800.000 de euro.

Si totusi, nu in fiecare zi ai ocazia sa cumperi un Lamborghini cu motor V12 central, cutie manuala si sistem de tractiune spate, cu exterior mov si interior albastru, care numara doar 22 de mii de kilometri la bord...

Lamborghini Diablo SE30 Jota de vanzare

Lamborghini Diablo SE30 Jota de vanzare

Lamborghini Diablo SE30 Jota de vanzare

Lamborghini Diablo SE30 Jota de vanzare

Lamborghini Diablo SE30 Jota de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze Lamborghini Diablo SE30 Jota de vanzare
mai multe