Un Lamborghini LM002 e tot ce ai nevoie pentru a iesi in evidenta

Un Lamborghini LM002 e tot ce ai nevoie pentru a iesi in evidenta
  • Un dealer olandez ofera spre vanzare un Lamborghini LM002
  • Exemplarul cu pricina a parcurs circa 18.000 de kilometri
  • Pretul SUV-ului italian se ridica la suma de 132.950 de euro
Distribuie pe Facebook

Cauti un mod prin care sa iesi in evidenta, iar banii nu reprezinta nici o problema? Ei bine, s-ar putea sa avem o solutie pentru tine: un Lamborghini LM002.

Produs in perioada 1986 - 1993, in aproximativ 300 de bucati, primul SUV din istoria companiei de modele sport si super-sport din Sant'Agata Bolognese a fost botezat de catre presa auto de specialiate "Rambo-Lambo", un lucru complet justificabil daca tinem cont de liniile, formele si proportiile exterioare.

In plus, nici macar despre aspectul interior nu se poate spune ca va castiga vreodata un premiu de frumusete sau eleganta, ocupantii iconicului Lamborghini LM002 avand insa ocazia de a se bucura de numeroase insertii de piele si accente de lemn, plus alte dotari sinonime cu luxul acelei perioade de timp.

Cat despre propulsia sa, primul SUV din istoria companiei de modele sport si super-sport din Sant'Agata Bolognese se putea lauda cu serviciile unei unitati V12 de 5.2 litri si provenienta Countach, cei mai pretentiosi dintre clienti putand opta, de asemenea, si pentru o motorizare V12 de 7.2 litri imprumutata de la barcile de viteza.

In ceea ce priveste Lamborghini-ul LM002 din cazul de fata, exemplarul cu pricina a iesit pe portile fabricii in cursul anului 1989 si a parcurs de atunci si pana in prezent undeva in jurul a 18.000 de kilometri.

Din pacate, dealer-ul olandez care se ocupa cu vanzarea SUV-ului din Sant'Agata Bolognese nu a precizat si ce tip de propulsor se ascunde sub capota, lista cu informatii disponibile incheindu-se cu nuanta gri de la nivelul exteriorului, oferita in compania unui interior de culoare bej. Si, bineinteles, cu pretul: nici mai mult, nici mai putin de 132.950 de euro.

Ar mai fi ceva de spus cu privire la iconicul Lamborghini LM002? Desigur: primul SUV din istoria companiei de modele sport si super-sport din Sant'Agata Bolognese va primi in cele din urma un succesor spiritual, anticipat de concept car-ul Urus dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Beijing din 2012.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2014