Un Mercedes 190E cu 68.900 km isi cauta un nou proprietar

  • Un Mercedes 190E cu numai 67.900 km este de vanzare pe eBay
  • Masina germana ofera un motor de 2.3 si transmisie in 4 trepte
  • Pretul de achizitie al autoturismului se ridica la 12.950 dolari
Distribuie pe Facebook

Poate ca nu avem de-a face cu un 2.5-16 Evolution II, insa nici exemplarul din cazul de fata nu este de lepadat. Mai ales daca tinem cont de numarul kilometrilor parcursi de-a lungul ultimilor 22 de ani.

Pastele pare sa fi venit mai devreme pentru iubitorii de masini clasice, iepurasul "aducand" pe monitoarele acestora un anunt de vanzare ce are ca subiect principal Mercedes-ul 190E.

Mercedes 190E Limited Edition de vanzareMercedes 190E Limited Edition de vanzare

Mercedes 190E Limited Edition de vanzare

Nu vorbim insa de orice Mercedes 190E, ci de un exemplar al colectiei speciale Limited Edition, ce ascunde sub capota un motor cu patru cilindri in linie si capacitate de 2.3 litri. Fisa cu specificatii tehnice continua cu transmisia automata in patru rapoarte si culmineaza cu cei aproximativ 67.900 de kilometri parcursi de masina germana de-a lungul ultimilor 22 de ani.

Pe plan estetic, nuanta Emerald Green de la nivelul caroseriei reprezinta principalul punct de atractie al exteriorului, pe cand interiorul impresioneaza printr-o combinatie de negru si bej. Apoi, daca vine vorba despre dotarile prezente la datorie, Mercedes-ul "nostru" se poate lauda inclusiv cu pilot automat, airbag pentru sofer, suspensie independenta sau discuri de franare pentru toate rotile.

Nu lipsesc insa din meniu nici tapiteria din piele sau ornamentele din lemn, printre echipamentele pe care acest exemplar 190E Special Edition le mai pune la dispozitia pasagerilor facandu-si loc, printre altele, si urmatoarele: scaune fata reglabile electric, instalatie de aer conditionat, trapa, radiocasetofon, cotiere fata - spate si, deloc surprinzator, patru geamuri gelectrice.

Pentru cei interesati direct de masina germana, reamintim si cel mai important aspect: pretul de achizitie, care se ridica la suma de 12.950 dolari.

Mercedes 190E Limited Edition de vanzare

Mercedes 190E Limited Edition de vanzare

Mercedes 190E Limited Edition de vanzare

Mercedes 190E Limited Edition de vanzare

Mercedes 190E Limited Edition de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Mercedes 190E Limited Edition de vanzare
mai multe