Un Mercedes 500 SEL transformat in limuzina e de vanzare in Olanda

Un Mercedes 500 SEL transformat in limuzina e de vanzare in Olanda
  • Un Mercedes 500 SEL transformat in limuzina e de vanzare
  • Automobilul german ofera spatiu interior pentru opt persoane
  • Suma necesara achizitiei masinii se ridica la 17.500 euro
Distribuie pe Facebook

Fanii excentricitatilor specifice anilor '80 se vor inghesui sa puna mana pe acest automobil. Sau poate doar ne inselam si nimeni nu va da buzna sa arunce cu banii pe masina germana.

Atunci cand credeai ca ai vazut deja totul si nimic nu te mai poate surprinde, internetul pare sa tina cu tot dinadinsul sa-ti arate ca si cat de mult te-ai inselat. Iar cel mai bun exemplu pe care il putem da astazi pentru a ne sustine aceasta teorie este un Mercedes 500 SEL...

... fabricat in urma cu mai bine de trei decenii si transformat ulterior in limuzina. Intr-o limuzina cu trei punti, sase roti si spatiu interior pentru opt pasageri, mai exact. Si nu, nu stim cine si de ce i-ar face asa ceva unui model clasic, dar iti putem spune in schimb ca masina cu pricina este de vanzare.

17.500 de euro vor fi nevoiti sa scoata din buzunare fanii acestui 500 SEL dotat cu un motor V8 de cinci litri si 223 CP, care a parcurs de la momentul iesirii de pe portile fabricii Mercedes - din luna iunie a anului 1983, si pana in prezent putin peste 110.000 kilometri.

Lasam insa in urma toate cifrele si numerele legate de limuzina germana si ne indreptam atentia catre interior, acolo unde ne intampina o combinatie retro de piele, mocheta si lemn - materiale ce trebuie sa fi prins si zilele (mult) mai buine, daca este sa ne luam dupa starea lor actuala, indicata de fotografii.

Aceeasi lista cu dotari si echpamente mai gazduieste, de asemenea, si suspensia pneumatica, inchiderea centralizata, radio cd player-ul, jantele din aliaj sau scaunele fata, oglinzile laterale si geamurile reglabile electric. Si chiar daca nu pare ceva wow pentru zilele noastre, tinem totusi sa precizam ca Mercedes-ul 500 SEL oferit la vanzare de olandezii de la Venema se mai poate lauda si cu servodirectie, respectiv sistem de franare pe baza de discuri.

Mercedes 500 SEL Limuzina

Mercedes 500 SEL Limuzina

Mercedes 500 SEL Limuzina

Mercedes 500 SEL Limuzina

Mercedes 500 SEL Limuzina

Mercedes 500 SEL Limuzina

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Mercedes 500 SEL Limuzina
mai multe