Un Mustang de care nici macar nu ai auzit pana acum isi cauta o noua casa pe internet.

Un Mustang de care nici macar nu ai auzit pana acum isi cauta o noua casa pe internet.
  • Unul dintre cele numai 300 de exemplare apartinand editiei Mustang Cobra R a fost scos la vanzare
  • Automobilul in cauza se lauda cu doar 136 de kilometri parcursi in cei 16 ani trecuti de la momentul fabricarii sale
  • Pretul de vanzare al modelului cu pricina se ridica la fabuloasa suma de 79.995 de dolari
Distribuie pe Facebook

Exemplarul in cauza apartine mult ravnitei editii Cobra R, a carei productie a fost limitata la numai 300 de exemplare.

Ai visat dintotdeauna sa intri in clubul posesorilor de Ford Mustang? Acum e sansa ta sa o faci. Si nu oarecum, ci cu stil, cumparand unul dintre cele numai 300 de exemplare ce apartin mult ravnitei editii Cobra R.

Scos la vanzare peste Ocean, de catre un dealer de masini din Texas, automobilul in cauza poarta cu mandrie "pe spate" numarul 135 si se lauda cu doar 136 de kilometri parcursi in cei 16 ani trecuti de la momentul iesirii sale de pe linia de productie.

Ford Mustang Cobra R de vanzareFord Mustang Cobra R de vanzare

Comparativ cu versiunea standard, modelul cu pricina ofera o motorizare cu opt cilindri in V si capacitate de 5.4 litri, modificata pentru a livra rotilor undeva in jurul a 385 de cai putere si 522 de Newton-Metri.

Pachetul tehnic este completat de o cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune spate, carora li se alatura o suspensie sport inzestrata cu componente marca Eibach, respectiv un sistem de franare compus din discuri Brembo de pana la 13 inch.

In ceea ce priveste partea estetica, fiecare dintre cele numai 300 de exemplare apartinand mult ravnitei editii Ford Mustang Cobra R iese in evidenta printr-o caroserie de culoare rosie, decorata cu multiple detalii unice.

Ford Mustang Cobra R de vanzareFord Mustang Cobra R de vanzare

Barele fata / spate agresiv stilizate si eleronul de dimensiuni mai mult decat generoase nu sunt insa singurele atractii de ordin vizual, modelul cu pricina remarcandu-se inclusiv prin... lipsa instalatiei de aer conditionat, a sistemului audio sau banchetei spate.

Vestea buna este ca atat soferul, cat si pasagerul din dreapta vor fi gazduiti de scaune Recaro cu suport lateral marit si... deloc surprinzator, reglare manuala. Alte detalii interioare includ volan in patru spite si tapiterie neagra.

Ajunsi la final, nu ne mai ramane decat un singur lucru de precizat, si anume pretul de vanzare al automobilului in cauza. Un pret deloc mic, care se ridica la suma de 79.995 de dolari - indeajuns pentru a cumpara un Shelby GT350R si a mai ramane si cu bani.

Ford Mustang Cobra R de vanzareFord Mustang Cobra R de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (79) Poze Ford Mustang Cobra R de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2016