Visul oricarui pasionat: o Honda NSX cu 5.000 kilometri la bord

Visul oricarui pasionat: o Honda NSX cu 5.000 kilometri la bord
  • O Acura NSX-T se vinde pe eBay cu 74.000 dolari
  • Supercarul japonez a fost fabricat in anul 2001
  • Bordul indica doar 4.957 kilometri parcursi
Distribuie pe Facebook

A fost lansata pe piata la inceputul anilor '90, fiind unul dintre primele supercaruri ale Japoniei. Ayrton Senna s-a implicat activ in dezvoltarea sa, rezultand astfel un rival de temut pentru modelele italienilor de la Ferrari. A iesit din productia de serie in urma cu aproximativ un deceniu, insa ramane in continuare unul dintre cele mai dorite automobile ale momentului.

Pe ce masina ai cheltui 74.000 de dolari, asta in cazul in care ai avea acesti bani la dispozitie? Inainte de a ne da raspunsul, iata propunerea noastra: ce ai zice de o Acura NSX-T, fabricata in anul 2001 si care numara la bord ceva mai putin de cinci mii de kilometri - 4.957 km, mai exact? Suna bine, nu-i asa? Daca mai punem la socoteala si conditia in care se afla supercarul japonez, atunci putem spune ca avem de-a face deja cu o oferta chiar foarte buna.

Exista insa cateva mici detalii care te-ar putea deranja la acest exemplar, asa cum se intampla in cazul nostru. Din pacate, automobilul in cauza nu a fost lasat stock, asa cum a venit din fabrica, ci a suferit cateva "imbunatatiri" aflate oarecum in contradictoriu cu caracterul sau. De exemplu, unul dintre proprietari s-a grabit sa schimbe jantele oferite in standard cu unele HRE, cu aspect cromat.

Iar de parca asta nu ar fi fost indeajuns, aceeasi Acura NSX-T a mai fost echipata si cu un "sistem audio de inalta fidelitate", ce se bucura de componente Alpine si Diamond - printre care si un difuzor montat fix in centrul scaunelor. Nu stim ce parere ai tu despre aceste modificari, insa noi suntem de parere ca nu au ce cauta pe un supercar clasic, precum cel japonez.

Asadar, acestea fiind spuse, ce parere ai despre aceasta oferta? Ti-ai cumpara o Acura / Honda NSXin cazul in care ti-ai permite un astfel de automobil?

Acura NSX-T de vanzare

Acura NSX-T de vanzare

Acura NSX-T de vanzare

Acura NSX-T de vanzare

Acura NSX-T de vanzare

Acura NSX-T de vanzare

Acura NSX-T de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Acura NSX-T de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2014