Zece mii de euro iti vor aduce un Golf V6 4Motion extrem de bine intretinut

Zece mii de euro iti vor aduce un Golf V6 4Motion extrem de bine intretinut
  • Un showroom din Olanda are la vanzare un VW Golf IV din 2002
  • Masina germana se lauda cu un motor V6 si sistemul 4Motion
  • Pretul de achizitie se ridica la suma de 9.950 de euro
Distribuie pe Facebook

Automobilul german are putin peste 100.000 de kilometri parcursi si se lauda cu toate reviziile facute la reprezentanta.

Zece mii de euro nu este chiar o suma importanta, pe care sa te bazezi pentru o achizitie auto majora, insa iti poate aduce cateva optiuni extrem de interensate. Ca, de exemplu, un Volkswagen Golf Mk. IV.

Si da, stim exact ceea ce gandesti acum, dar crede-ne pe cuvant: doar pare o risipa de bani, masina cu pricina reprezentand, de fapt si de drept, alegerea ideala pentru fanii legendarului hatchback german.

Motivul pentru care facem aceasta afirmatie? Vezi tu, exemplarul din cazul de fata nu este doar un alt Volkswagen Golf Mk. IV, ci unul echipat cu motorizarea V6 de 2.8 litri si sistemul de tractiune integrala 4 Motion.

Volkswagen Golf IV V6 4Motion de vanzareVolkswagen Golf IV V6 4Motion de vanzare

Volkswagen Golf IV V6 4Motion de vanzare

De asemenea, automobilul german are fix 102.850 de kilometri parcursi si se lauda cu toate reviziile facute la reprezentanta. Iar starea estetica... cu greu ai zice ca ai de-a face cu o masina din 2002.

Apoi, nici lista cu dotari de confort si siguranta nu arata mai rau, printre echipamentele propuse de acest Volkswagen Golf Mk. IV numarandu-se inclusiv cruise control-ul, farurile cu xenon sau senzorii de parcare.

Fireste, viitorul posesor al automobilului german se va mai bucura si de avantajele climatizarii automate, scaunelor incalzite sau cd player-ului dotat, printre altele, si cu functie de navigatie.

Scurt si direct la subiect, singurul lucru care pare sa ii lipseasca acestui Volkswagen Golf Mk. IV cu motor V6 si tractiune integrala sunt jantele din aliaj, masina meritand ceva mai mult decat setul actual, de 16 inch. Un lucru de care iti dai imediat seama ce citesti Recaro-ul stantat pe tapiteria de piele neagra ce acompaniaza departamentul interior.

Drept urmare, acestea fiind spuse, tu ai plati 9.950 de euro pe acest Volkswagen Golf IV sau ai prefera un alt automobil?

Volkswagen Golf IV V6 4Motion de vanzare

Volkswagen Golf IV V6 4Motion de vanzare

Volkswagen Golf IV V6 4Motion de vanzare

Volkswagen Golf IV V6 4Motion de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Volkswagen Golf IV V6 4Motion de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2015