Accesorii R-Line pentru noul Volkswagen Golf VII

Accesorii R-Line pentru noul Volkswagen Golf VII
Cei care-si doresc un plus de sportivitate de la cea de-a saptea generatie a legendarului hatchback german Volkswagen Golf sunt poftiti de constructorul din Wolfsburg sa opteze pentru unul dintre cele trei pachete R-Line proaspat lansate. Sau, de ce nu, pentru toate cele trei!
Distribuie pe Facebook

Ca si in cazul celorlalte automobile din gama companiei auto germane, noul Volkswagen Golf poate fi comandat in compania unui pachet exterior R-Line, ce aduce cu sine un plus considerabil de agresivitate si sportivitate.

Intr-o alta ordine de idei, viitorii clienti ai celei de-a saptea generatii a hatchback-ului din Wolfsburg vor primi in schimbul unei sume de 995 euro (pret caracteristic versiunii Highline) ori 1.180 euro (pret caracteristic variantei Comfortline) prelungiri pentru spoilerele fata / spate, praguri laterale restilizate, grila frontala finisata in negru, faruri de ceata, dar si evacuare dubla.

Volkswagen Golf R-Line

De asemenea, noul Volkswagen Golf mai poate fi accesorizat si cu un pachet interior dezvoltat de aceeasi divizie R Gmbh, care propune scaune sport in doua culori, volan multifunctional cu design in trei spite, cusaturi de culoare gri, plus numeroase logo-uri R.

In cazul de fata, preturile pornesc de la 640 euro pentru versiunea Highline, respectiv 945 euro pentru varianta Comfortline si pot ajunge pana la 1.755 euro pentru versiunea Highline, respectiv 2.115 euro pentru varianta Comfortline atunci cand se opteaza pentru tapiteria din piele Vienna.

Volkswagen Golf R-Line

Intr-un final, viitorii clienti ai celei de-a saptea generatii a hatchback-ului din Wolfsburg pot opta si pentru o lista cu imbunatatiri ce vizeaza aspectul tehnic, cel de-al treilea pachet R-Line propus de compania auto germana oferind contra unei sume de 430 euro (pret valabil atat pentru versiunea Highline, cat si pentru varianta Comfortline) o suspensie sport, plus un sistem de directie progresiva.

De asemenea, pe langa aceste trei pachete, departamentul Volkswagen R GmbH mai pune la dispozitia cumparatorilor noului Golf 7 si jante din aliaj cu design Salvador, disponibile fie pe 17, fie si pe 18 inci.

Volkswagen Golf R-Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volkswagen Golf R-Line
mai multe