BMW anunta o sumedenie de accesorii sport pentru noul M2 Coupe

BMW anunta o sumedenie de accesorii sport pentru noul M2 Coupe
  • BMW anunta o sumedenie de accesorii sport pentru noul M2
  • Clientii au la dispozitie imbunatatiri interioare si exterioare
  • Nici partea tehnica a modelului bavarez nu a scapat neatinsa
Distribuie pe Facebook

Printre acestea se numara si cateva elemente aerodinamice din fibra de carbon, amortizoare ajustabile in aproape toate modurile cu putinta sau accente interioare de Alcantara si aceeasi fibra de carbon.

Multe s-au spus si scris in ultimele patru luni despre noul BMW M2 Coupe, insa povestea compactei bavareze de inalta performanta nu se incheie aici.

Nu inainte ca cei care planuiesc achizitionarea unui exemplar sa afle si despre oferta de accesorii M Performance pusa la punct de oficialii companiei auto din Munchen.

Accesorii care vizeaza atat partea estetica, cat si cea tehnica, meniul cu pricina pornind cu numeroasele elemente din fibra de carbon destinate exteriorului.

BMW M2 cu accesorii M PerformanceBMW M2 cu accesorii M Performance

Prelungirile dedicate spoilerelor fata si spate, respectiv pragurilor laterale si capotei portbagajului reprezinta insa doar inceputul, dupa cum precizam inclusiv anterior.

Urmeaza pe lista sistemul de amortizor cu clapeta pentru evacuarea cvadrupla si suspensia ce permite reducerea garzii la sol cu alti 20 milimetri.

Cea mai interesanta parte legata de cea din urma componenta consta in amortizoarele reglabile in 16 moduri pe faza de detenta, respectiv in 12 pe faza de compresie.

Introducem in discutie si placutele de frana special optimizate pentru rularea pe circuit, iar apoi ne mutam atentia catre departamentul interior.

BMW M2 cu accesorii M Performance

Departament care propune o combinatie pe placul tuturor iubitorilor de modele de inalta performanta, de piele, alcantara si, bineinteles, fibra de carbon.

Schimbarile aduse de pachetul M Performance se opresc aici, astfel ca motorizarea turbo de trei litri si 370 de cai putere a scapat neatinsa.

Fireste, sansele ca cineva sa se planga de cele 4.5 secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h - in cazul versiunii DCT, sunt extrem de mici...

BMW M2 cu accesorii M PerformanceBMW M2 cu accesorii M Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW M2 cu accesorii M Performance
mai multe
Publicat în categoria: Piese si Accesorii Auto DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2016