Bridgestone, Firestone si Dayton au prezentat noile anvelope de vara pentru sezonul 2016

Bridgestone, Firestone si Dayton au prezentat noile anvelope de vara pentru sezonul 2016
  • Turanza, modelul universal de performanta
  • Ecopia, special concepute pentru consum scazut
  • Duravis, special pentru vehicule comerciale
Distribuie pe Facebook

Compania Bridgestone a prezentat in cadrul unei conferinte de presa gamele de anvelope pentru sezonul cald de la principalii producatori de anvelope din portofoliu. Marcile Bridgestone, Firestone si Dayton ne-au aratat modelele pentru autoturisme, vehicule 4x4 sau utilitare.

Anvelopele Bridgestone de vara pentru sezonul 2016 se recomanda a fi unele performante, care beneficiaza de longevitate sporita si care ii ofera soferului un maximum de siguranta. Indiferent ca te afli la volanul unui automobil din clasa mica sau la bordul unui vehicul de marfa, Bridgestone promite ca are solutia ideala pentru orice nevoie.

Anvelope Bridgestone

Pe partea de performanta, Brigestone Potenza 001 este pneul care confera maximum de aderenta in viraje, in timp ce modelul Adrenalin se bazeaza pe performanta si folosire indelungata. De exemplu, Aston Martin are unele modele echipate cu Potenza 001, in timp ce Adrenalin poate fi intalnit pe Opel Corsa OPC.

Anvelope BridgestoneTuranza, o anvelopa buna pentru orice vehicul din clasa medie-mare

In ceea ce priveste o folosinta de zi cu zi, fara pretentii sportive, soferii pot apela la modelul Turanza, disponibil si in varianta run-flat, cu marimi cuprinse intre 14 si 20 de inch. Aceasta anvelopa este una universala, care se comporta excelent in orice conditii, de la mersul pe asfalt uscat, pana la carosabil ud, oferind totodata si o longevitate sporita.

Anvelope Bridgestone

Pneurile Ecopia sunt cele mai accesibile din gama Bridgestone si pot fi cumparata in dimensiuni cuprinse intre 14 si 20 de inch. Aceste pneuri se remarca printr-o rezistenta scazuta la rulare, ceea ce inseamna ca automobilul va avea un consum scazut de carburant.

In final, vehiculele de tip SUV pot fi dotate cu modelul Bridgestone Dueler, disponibil in marimi cuprinse intre 15 si 20 de inch, cu diferite suprafete de rulare, fie pentru asfalt, fie pentru teren accidentat. Cat despre masinile utilitare, acestea au nevoie de Bridgestone Duravis, anvelope rezistente si robuste menite sa ofere longevitate si o durabilitate serioasa in suprasarcina.

Anvelope BridgestoneAnvelope BridgestoneAnvelope Bridgestone

Marca Firestone a prezentat trei modele de anvelope pentru autoturisme, modelele TZ300, Firehawk SZ90 si Multihawk 2. Sunt pneuri de vara care ofera un raport calitate/pret excelent. Modelul Destination HP este o anvelopa Firestone speciala pentru SUV-uri, iar vehiculele comerciale isi pot dota jantele cu pneuri Vanhawk. Singurul model cu tehnica run-flat de la Firestone este modelul SZ90 RFT, disponibil in 3 marimi, de la 16 la 18 inch.

Anvelope BridgestoneFirestone SZ90 RFT

Gama cea mai accesibila a grupului, numita Dayton, a prezentat D320 EVO, o anvelopa excelenta pentru pretul platit, cu un profil in V, care se comporta de minune pe carosabil ud, oferind un plus de siguranta pasagerilor.

Toata gama de anvelope Bridgestone poate fi gasita pe www.pieseauto.ro

Anvelope BridgestoneDayton D320 EVO

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Anvelope Bridgestone
mai multe