Bridgestone sprijina Jocurile Olimpice de Iarna 2018 si transmite un mesaj important intregii planete: "Chase Your Dream!"

Bridgestone sprijina Jocurile Olimpice de Iarna 2018 si transmite un mesaj important intregii planete: "Chase Your Dream!"
  • Bridgestone este Partenerul Olimpic Oficial
  • Sprijina Jocurile Olimpice de Iarna 2018
  • Propaga mesajul olimpic "Chase Your Dream"
Distribuie pe Facebook

Bridgestone este pe cale să materializeze cu succes rolul de partener oficial al Jocurilor Olimpice de Iarna de la PyeongChang 2018.

Bridgestone, cea mai mare companie de anvelope și produse din cauciuc din lume, este pe cale să materializeze cu succes rolul de partener oficial al Jocurilor Olimpice de Iarna de la PyeongChang 2018. Prin poziția sa de Partener Olimpic Oficial, Bridgestone contribuie în Coreea de Sud cu o varietate de produse, suport pentru atleți și inițiative în educația sportivă.

În cadrul Jocurilor Olimpice, Bridgestone furnizează anvelope de iarnă pentru vehiculele Comitetului Olimpic Internațional (IOC) din cadrul flotei olimpice și sprijină echipa Bridgestone - un registru global de speranțe olimpice și paralimpice care doresc să concureze la PyeongChang. De asemenea, Bridgestone sprijină și Programul Educațional PyeongChang 2018 ce încurajează Jocurile Olimpice să ofere un impact pozitiv și viabil pentru țara gazdă. Prin susținerea marketing-ului din țara gazdă, se intenționează propagarea mesajul olimpic "Chase Your Dream" către toți participanții și fanii jocurilor.

"Jocurile Olimpice de Iarna de la PyeongChang 2018 sunt pe cale să înceapă, iar compania Bridgestone este mândră să își susțină angajamentul față de Mișcarea Olimpică și față de cei mai mari sportivi din lume. Bridgestone și-a propus să îmbunătățească modul în care oamenii se mișcă, concurează, trăiesc, lucrează, prin susținerea campaniei "Modul nostru de a spijini", a declarat Asahiko Nishiyama, vicepreședinte executiv și director executiv al Bridgestone Corporation." Acest parteneriat marchează un alt pas important în consolidarea globală a mărcii Bridgestone. Așteptăm cu nerăbdare să demonstrăm perfomanța, atât prin intermediul produselor și serviciilor noastre de înaltă calitate, cât și prin implicarea celor 143.000 de colegi ai echipei Bridgestone din întreaga lume, odată cu transmiterea mesajului "Chase Your Dream”. Sperăm ca acest mesaj să încurajeze oamenii din întreaga lume să persevereze în căutarea visurilor lor.

Intreaga Flota a Comitetului Olimpic International este dotata cu anvelopele de iarna Bridgestone Blizzak

Ca furnizor oficial de anvelope a Jocurilor Olimpice, Bridgestone va pune la dispoziție anvelopele sale de iarnă Blizzak vehiculelor Comitetului Olimpic Internațional (IOC) din flota olimpică oficială. Anvelopele reprezintă o caracteristică importantă a siguranței vehiculelor, de aceea este absolut necesar să se folosească cea mai bună anvelopă pentru condiții de condus. Blizzak a fost proiectată folosindu-se compuși de cauciuc specializați, care rămân flexibili la scăderea temperaturii. Această anvelopă de iarnă - Bridgestone Blizzak - asigură o tracțiune sporită în condiții de zăpadă, ploaie sau gheaţă, oferind jucatorilor olimpici un control maxim în timp ce străbat PyeongChang.

Campania "Chase Your Dream" din Coreea de Sud

Prin mesajul olimpic global, intitulat "Chase Your Dream", Bridgestone își dorește să aprindă spiritul olimpic în moduri în care ar putea să îi încurajeze pe oamenii din întreaga lume să treacă peste adversități și să persevereze în realizarea obiectivelor lor. În țara gazdă, acest mesaj va fi vizibil de la Aeroportul Incheon, pe tot parcursul Seulului și în apropierea locurilor din PyeongChang 2018, pentru a ajuta la întâmpinarea fanilor, voluntarilor și presei olimpice care sosesc în Coreea de Sud. Branding-ul Bridgestone și reclamă video "Chase Your Dream" vor fi prezente în toată Coreea de Sud, precum și reclamele pe proprietăți digitale, cum ar fi Olympic Channel.

Bridgestone sprijina, printre altele, Programul de Educatie PyeongChang 2018

În decembrie, Bridgestone a anunțat un parteneriat cu Comitetul de Organizare al PyeongChang pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice din 2018 (POCOG) pentru a sprijini Programul de Educație PyeongChang 2018. Sprijinul companiei a permis programului educațional oficial al Jocurilor Olimpice de Iarnă să-și extindă accesul la un nou grup de studenți - copiii din orfelinatul Shin Mang Won. Duminică, 3 decembrie, Bridgestone și POCOG au găzduit la orfelinat "Ziua PyeongChang", zi în care copiii au experimentat sporturi olimpice și au învățat despre valorile olimpice precum prietenia, excelența și respectul. În ianuarie, compania găzduiește un grup din Shin Mang Won, atunci când Torța olimpică va trece prin Seul.

Un angajament pentru regiune

Bridgestone are mai mult de 65.000 de colegi și 104 de locații în Asia care supraveghează operațiunile și furnizează produse în întreaga regiune. Bridgestone Tire Sales Coreea, Ltd. (BSTK) activează cu mândrie în Coreea de Sud din 2001. Cu sediul central la Tokyo, Bridgestone Corporation are peste 143.000 de angajați la nivel global care furnizează o gamă largă de anvelope inovatoare în 150 de națiuni și teritorii din întreaga lume.

Suport dedicat pentru Mișcarea Olimpică

În plus față de sprijinul companiei oferit Jocurilor Olimpice ca partener olimpic mondial, Bridgestone a devenit primul Partener Fondator al Canalului Olimpic în august 2016 și a semnat un acord de patru ani pentru a sprijini platforma digitală de ultimă oră în misiunea sa de a sărbători Mișcarea Olimpică și cei mai mari sportivi ai lumii în fiecare zi a anului. Compania Bridgestone este, de asemenea, un partener de aur la Jocurile Paralimpice de la Tokyo 2020 și va sprijini echipa paralimpică japoneză până în 2020; Bridgestone America sprijină Paralimpia SUA până în 2024.

Distribuie pe Facebook
mai multe