Bujiile DENSO Iridium TT se anunta a fi cele mai performante bujii de pe piata

Bujiile DENSO Iridium TT se anunta a fi cele mai performante bujii de pe piata
  • Denso Iridium TT are cel mai mic diametru al electrodului
  • Denumirea vine de la Twin-Tip
  • Bujia Iridium TT are cea mai mare concentratie de iridiu de pe piata
Distribuie pe Facebook

Bujiile sunt fara indoiala elemente extrem de importante ale motorului masinii noastre. Daca avem bujii de slaba calitate sau vechi, aprinderea nu se face eficient si ne trezim ca automobilul consuma mult mai mult si ca motorul nu merge in parametri. Tocmai din aceasta cauza, specialistii in domeniul aprinderii, inginerii de la Denso, au scos pe piata un produs robust, care sa ofere cele mai bune performante timp indelungat.

Denso Iridium TT este ultima noutate in materie de aprindere a specialistilor japonezi. Produsul revolutionar este rezultatul deceniilor de experienta ale companiei, tehnologiei de pionierat si angajamentul de a livra produse de calitate premium pentru o gama larga de vehicule.

Denso a continuat dezvoltarea tehnologiei sale Super Ignition Plug (SIP) ce a dus la obtinerea celui mai mic diametru al unui electrod central (0.4mm), combinat cu un electrod de masa, foarte subtire de 0.7 mm, din platina, pentru o scanteie concentrata mult mai buna.

Aceste caracteristici unice ale bujiei permit o imbunatatire a performantei, eficientei si durabilitatii – Iridium TT reprezinta o crestere semnificativa in ceea ce priveste performanta si durabilitatea bujiilor din Iridiu standard si are o durata de viata de pana la 120,000 km, de 3 ori mai mare decat o bujie din Nichel standard.

Denso Iridium TT

Introducerea Iridium TT largeste actuala linie de produse Denso Nickel TT, ce a fost lansata în 2008 si a fost foarte bine primita de catre clientii din toata Europa. In prezent, gama de bujii cu scanteie Denso Aftermarket Nickel si Iridium TT numara 35 de produse individuale, ce acopera peste 90% din parcul auto European. Pentru clientii profesionali, acest lucru permite o consolidare a stocului.

Tehnologie premium, disponibila pentru orice fel de autoturism

Disponibila pentru masini ce indeplinesc normele EU5/EU6, noua bujie ofera o aprindere avansata ce rezulta in eficientizarea performantei vehiculelor.

Denso Iridium TT

Electrozii Twin-tip permit o aprindere omnidirectionala care, in schimb, ofera o combustie imbunatatita si permite bujiei sa functioneze intr-un mod eficient. Capacitatea superioara de aprindere a mixului aer-combustibil permite bujiei o extindere rapida, ceea ce optimizeaza consumul de combustibil si performanta motorului.

Tehnologia patentata Denso Twin-Tip a fost initial disponibila doar pentru game de masini de lux, dar acum, prin introducerea bujiei Iridium TT, aceasta tehnologie este disponibila tuturor.

Denso Iridium TT

Cea mai mare concentratie de Iridiu din piata

Bujia Iridium TT are cea mai mare concentratie de iridiu din piata – Iridiul este un element foarte dur, dens si este cel mai rezistent material la coroziuni, ceea ce înseamna ca poate rezista la temperaturi extrem de mari.

In acelasi timp, cea mai mare imbunatatire oferita de catre Iridium TT este combinarea acestui element cu un electrod de masa din platina, ce duce la o energie sporita a bujiei si rezistenta la calire. Acest lucru sustine durata de viata extraordinara a bujiei Iridium TT.
Introducerea bujiei Iridium TT consolideaza gama de bujii Denso pentru Aftermarket, simplificand procesul de decizie al distribuitorilor si clientilor cand vine vorba de înlocuirea produselor standard din Iridiu, Nichel si Platina.

Distribuie pe Facebook
mai multe