Comma Oil reinnoieste criteriile de calitate la nivel european

Comma Oil reinnoieste criteriile de calitate la nivel european
  • ATIEL inseamna The Technical Association for the European Oil Industry
  • Comma Oil trece printr-un proces mare de expansiune europeana
  • Comma este inregistrata in ATIEL din 1997 si respecta in totalitate codul strict de bune practici al acesteia
Distribuie pe Facebook

Liderul britanic-brazilian in materie de lubrifianti auto si substante chimice a anuntat reinnoirea scrisorii de conformitate ATIEL, raspunzatoare pentru standardele de calitate la nivel european.

Inregistrarea la ATIEL si respectarea normelor codului sau de bune practici este necesara in Europa, daca o companie doreste sa desfasoare in mode legal specificatiile ACEA pe ambalaj. Comma, un sustinator al principiilor ATIEL, continua sa afiseze specificatiile ACEA, conform celor mai noi cerinte, pe toate ambalajele produselor sale.

Prin reinnoirea "Scrisorii de conformitate", Comma isi doreste sa fie in pas cu reglementarile din domeniu. Inca de la inceput, Comma s-a asigurat ca in productie sunt utilizate cele mai bune materii prime si ca procesul de fabricatie este strict controlat si are multe proceduri riguroase de control al calitatii. Abordarea lipsita de compromisuri a Comma privind calitatea si integritatea produselor le asigura clientilor o liniste sufleteasca completa; distribuitorii si atelierele le pot oferi clientilor produse Comma cu siguranta ca acestea sunt de o calitate incontestabila pe piata.

Mike Bewsey, purtator de cuvant al Comma Oils and Chemicals, spune: "La Comma ne mandrim cu niveluri exceptionale ale calitătii, datorita procedurilor noastre stricte de control al calitatii, precum si educatiei tehnice si sprijinului suplimentar pe care le oferim distribuitorilor. Am fost si vom continua sa fim deasupra si dincolo de cerintele industriale, iar aceasta reinnoire ne consolideaza statutul de companie de varf în domeniu".

Distribuie pe Facebook
mai multe