Cum iti alegi furnizorul de piese auto. Sfaturi pentru o experienta de cumparare placuta

Cum iti alegi furnizorul de piese auto. Sfaturi pentru o experienta de cumparare placuta
  • Descopera varietatea
  • Asigura-te ca stii ceea ce cumperi
  • Informeaza-te cu privire la conditiile de livrare
Distribuie pe Facebook

Ca proprietar de automobil te confrunti, mai devreme sau mai tarziu, cu problemele care vin la pachet cu confortul si independenta pe care ti le ofera mijlocul de transport personal. Si, oricat de fiabila ar fi masina pe care o conduci, este aproape imposibil sa nu fie nevoie ca, la un moment dat, sa investesti in schimbarea unora dintre piesele sale componente.

Unele dintre acestea pot fi incadrate in categoria "consumabile", pe cand altele se pot defecta in urma unor avarii sau din cauza altor factori externi. Indiferent in care dintre situatii te afli, trebuie sa te asiguri ca vei investi inteligent si ca vei alege cei mai buni producatori, distribuitori, respectiv cele mai bune servicii de reparatii auto. Iata un scurt ghid care te va ajuta sa bifezi toate aceste calitati:

Descopera varietatea

Exista magazine online de piese auto care comercializeaza doar componente compatibile cu anumite branduri de automobile. S-ar putea ca masina ta sa nu se regaseasca pe aceasta lista restransa, asa ca ar fi indicat sa gasesti acele magazine care ofera diversitate si compatibilitate cu mai multe marci auto. Aici vei gasi o gama mare de produse originale sau compatibile, mai ieftine sau de o calitate superioara, in functie de pretentiile si nevoile tale.

Acorda atentie raportului calitate-pret

Sa gasesti cele mai ieftine piese auto de pe piata nu este o prioritate, pe cand sa gasesti o oferta buna pentru piese de calitate este absolut dezirabil. De aceea, magazinul online AutoEco iti pune la dispozitie o gama variata de produse provenite de la producatori consacrati, care isi comercializeaza produsele de calitate la cele mai bune preturi. Aici vei avea cu siguranta parte de o experienta multumitoare, indiferent daca accesezi site-ul pentru o comanda mai mare de componente auto sau doar pentru achizitionarea uleiului de motor. Vei gasi piese auto pentru revizie, frane, motor, componente pentru suspensie si directie, elemente pentru transmisie, piese pentru racire si incalzire, componente electrice si lumini, precum si piese de caroserie si esapament.

AutoEco

Asigura-te ca stii ceea ce cumperi

Un magazin de succes le ofera clientilor o experienta placuta din toate punctele de vedere. La AutoEco vei avea parte de un site user friendly, adaptat si pentru tableta sau telefonul mobil, unde vei putea vedea toate detaliile de care ai nevoie pentru a cunoaste un produs.

Consultantii magazinului iti stau la dispozitie cu informatii despre produse si despre garantia lor, despre reparatii si despre furnizori, dar si despre diferentele dintre produsele similare. In acelasi timp, la Autoeco, solicitarile clientilor sunt verificate dupa seria de caroserie in programele producatorilor auto, astfel incat nu risti ca piesele comandate sa nu fie compatibile cu automobilul tau.

Cu toate aceste date la indemana, e imposibil sa nu devii nu doar un cumparator fidel, ci un adevarat fan al produselor si serviciilor pe care le furnizeaza acest magazin.

Informeaza-te cu privire la conditiile de livrare

Sunt magazine de piese auto care livreaza produse doar in anumite zone ale tarii. Nu este si cazul Autoeco, care are o acoperire pe intreaga suprafata a Romaniei. Mai mult decat atat, atunci cand comanda ta depaseste suma de 299 de lei, serviciile de livrare sunt gratuite, oriunde te-ai afla.

Distribuie pe Facebook
mai multe