DENSO in 2016: cele mai importante evenimente in care brandul a fost implicat

DENSO in 2016: cele mai importante evenimente in care brandul a fost implicat
  • Aniversari importante
  • Extinderea gamei de produse
  • Participare la targuri auto
Distribuie pe Facebook

Cu prilejul trecerii în noul an, facem o retrospectivă a oportunităților și succeselor din anul precedent. Trecem în revistă cele mai importante evenimente în care DENSO a fost implicat, atât pe piața locală, cât și pe cea internațională.

Pe parcursul anului anterior, DENSO și-a propus nu doar să își îmbunătățească produsele existente și să lanseze produse noi, în ton cu ultimele standarde tehnologice, dar a lansat și o provocare inedită. Astfel, pe parcursul a 5 săptămâni, am vizitat 1000 de service-uri și magazine auto din România.

Aniversări importante
Am celebrat 25 de ani de când DENSO a devenit primul producător OE din lume care a creat bujia incandescentă ceramică, conducând piața Diesel pe un nou teritoriu. De asemenea, 2016 a marcat trecerea a peste 50 de ani de istorie DENSO în domeniul vehiculelor electrice. Aceste aniversări ne reamintesc de reușitele din trecut și ne ambiționează și mai mult să păstrăm aceleași standarde calitative nu doar acum, ci și pe viitor.

DENSO 2016

Extinderea gamei de produse
Cele mai importante produse din gama DENSO au fost extinse, prin adăugarea de noi coduri, pentru a acoperi cât mai bine schimbările de pe piață și cerințele noi ale clienților noștri. Astfel, în 2016, am extins gama de bujii incandescente, am adăugat peste 250 de modele noi de sonde Lambda și am extins și mai mult gama de top de piese rotative prin lansarea unei extinderi semnificative a ofertei de demaroare & alternatoare, care au intrat pe piața aftermarket în luna mai. 25 de noi compresoare au fost incluse în catalogul principal de aer condiționat și am îmbunătățit senzorii vizuali din interiorul vehiculelor pentru a spori siguranța pietonilor. De asemenea, am introdus o nouă stație de reîncărcare a instalației de aer condiționat, complet automată, venind în întâmpinarea atelierelor auto în nevoia de a-și reduce costurile și de a se alinia la noile reglementări UE.

DENSO 2016

Participare la târguri auto
DENSO a luat parte la cele mai importante târguri auto de la nivel internațional, dar nu a lipsit nici de la cele din România. Pe plan internațional, am luat parte la expoziția Brevak, iar la Automechanika Frankfurt am participat cu un stand mai mare decât în anii precedenți și cu mai multe produse inovatoare. De asemenea, DENSO a fost la Automatica 2016, în München, unde am prezentat noua tehnologie robotică. Pe plan local, începând cu luna aprilie 2016 am fost la Auto Total Business Show Iași, Autonet Mobility Show Cluj, Expo Inter Cars Brașov și ATBS București.

Ne bucură participarea activă la evenimentele automotive din țară, pentru că ne oferă prilejul perfect pentru a interacționa direct cu colaboratorii și partenerii noștri. În acest fel, DENSO își respectă promisiunea de a deveni unul dintre cei mai importanți și vizibili jucători de pe piața aftermarket. Nu doar asta, dar evenimentele automotive ne crează și spațiul perfect unde să expunem cele mai inovative tehnologii.

DENSO 2016

Campania PEGAS
Caravana DENSO, prima acțiune de acest fel organizată pe teritoriul României, a fost una încununată de succes, rezultatele obținute ridicându-se la înălțimea eforturilor depuse. Cele 4 mașini colantate DENSO au parcurs peste 24.000 de kilometri, au ajuns în peste 120 de localități, au făcut peste 3.300 de fotografii și, mai ales, au vizitat peste 1000 de service-uri, depășind targetul inițial.

Service-urile selectate au avut oportunitatea de a afla care sunt principalele beneficii aduse de bujiile din gama TT, de a se familiariza cu brandul DENSO și cu produsele oferite de acesta.

Promisiunea DENSO
În viitor industria auto își va continua evoluția și DENSO, ca întotdeauna, va investiga noi soluții pentru autovehiculele viitorului. Mulțumim clienților noștri pentru sprijinul neobosit și așteptăm cu nerăbdare anul viitor.

Distribuie pe Facebook
mai multe