Federal-Mogul Motorparts anunta o noua abordare comerciala cu privire la Ferodo® Eco-Friction®

Federal-Mogul Motorparts anunta o noua abordare comerciala cu privire la Ferodo® Eco-Friction®
  • ECO-Friction, placute fara cupru
  • Mercedes-Benz C Class, utilizeaza aceste placute OE
  • Tot mai multi mecanici recomanda utilizarea acestor placute verzi
Distribuie pe Facebook

Placutele de frana sunt elemente ale masinilor noastre foarte importante, care se uzeaza in timp pentru a opri autoturismul atunci cand franam. Dar aceste placute, in timp, se transforma in pulbere nociva pentru mediul inconjurator si pentru sanatatea oamenilor. Asa ca cei de la Federal-Mogul au venit cu niste placute ECO, inedite.

Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), a anuntat în cadrul salonului Equip Auto din Paris, Franta, extinderea gamei sale de top de placute de frana fara cupru si cu nivel redus de cupru, Ferodo® Eco-Friction®. Placutele de frana fara cupru si cu un nivel redus de cupru reprezinta astazi 90% din gama Ferodo, urmand sa atinga un procent de 95% pana la finalul anului.

Federal Mogul Eco-Friction

Ferodo Eco-Friction este o tehnologie OE patentata, dezvoltata pentru producatorii de vehicule. Pe langa faptul ca este ecologica, gama Ferodo Eco-Friction se axeaza pe siguranta si performanta prin îmbunatatirea distantei de franare. Ultimele teste de performanta au aratat ca placutele Eco-Friction nu numai ca au aceeasi putere de oprire ca a componentelor traditionale pe baza de cupru, dar ofera si îmbunatatiri semnificative. De exemplu, cunoscutul Mk6 Volkswagen Golf cunoaste o reducere a distantei de franare de 10% de la 100km/h si de 17% de la 115km/h. Vehiculele comerciale usoare beneficiaza si ele de placute de frana Eco-Friction, care opresc vehiculele Peugeot Boxer si Fiat Ducato pe o distanta de 12m de la 100km/h si 16m de la 115km/h. Testarile au fost realizate la o companie de testare independenta, MIRA Ltd (UK), iar rezultatele comunicate se refera la Ferodo si la al doilea dintre cei mai performanti competitori.

Federal-Mogul Motorparts introduce tehnologia sa Eco-Friction la 90% din gama Ferodo, cu o extindere la 95% pana la finalul anului. Aceasta va acoperi toata gama de vehicule de renume existente pe piața si în curs de lansare, clientii putand sa beneficieze de avantajele competitive de performanta si de mediu ale placutelor de frana fara cupru si cu nivel redus de cupru.

Federal Mogul Eco-Friction

In prezent, Ferodo Eco-Friction este folosit ca echipament original pentru vehicule incluzand noile Audi A4 si Mercedes-Benz C-Class, alti producatori pregatindu-se sa urmeze exemplul în lunile urmatoare.

“Federal-Mogul se bucura sa-si îmbunatateasca permanent gama de produse pentru clientii din segmentul aftermarket, asigurandu-se ca acestia primesc aceleasi tehnologii de top si componente de calitate OE ca si cele furnizate de producatorii de vehicule,” declara Silvano Veglia, director de produs Federal-Mogul Motorparts, Braking Aftermarket EMEA. “Facand parte dintre furnizorii de sisteme de franare lideri pe piata, suntem pregatiti sa satisfacem inca de astazi nevoile viitoare ale clientilor nostri.”

Pe tot parcursul lansarii, Federal-Mogul va oderi asistența service-urilor auto si distribuitorilor, oferind suport tehnic si comercial pentru a explica beneficiile unei placute de frana premium Ferodo Eco-Friction.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Federal Mogul Eco-Friction
mai multe