Inventatorul anvelopei de iarna, Nokian, prezinta noutatile pentru iarna lui 2017

Inventatorul anvelopei de iarna, Nokian, prezinta noutatile pentru iarna lui 2017
  • 8 tipuri de anvelope pentru iarna
  • Nokian are si 3 pneuri all-season
  • Prima anvelopa de iarna din lume, inventata de Nokian
Distribuie pe Facebook

Nokian este compania finlandeza ce produce anvelope, specializata pe pneuri de iarna. Chiar daca are in portofoliu si anvelope de vara, Nokian a ramas un expert in realizarea pneurilor de iarna, inca din 1934, cand a scos pe piata prima anvelopa de iarna din lume. Iata ce noutati are pentru aceasta iarna.

Nokian WR A4 este o anvelopa de iarna pentru masinile performante. Nokian WR A4 reactioneaza rapid si cu precizie la virare si mentine un nivel de zgomot confortabil in habitaclu. Caracteristicile de manevrabilitate si aderenta excelente sunt rezultatul unor inovatii de ultima ora. Anvelopa are o rezistenta la rulare extrem de redusa, reduce consumul de carburant si cantitatea de emisii nocive.

Nokian iarna 2017Nokian WR A4

Nokian WR D4 este campion al aderentei, ale carui inovatii unice permit rularea stabila si in siguranta atat pe carosabil ud, cat si acoperit de zapada. Este prima anvelopa de iarna premium din lume, incadrata in clasa A, cea mai buna clasa a sistemului european de etichetare a anvelopelor, care ofera aderenta pe carosabil umed.

Nokian iarna 2017Nokian WR D4

Nokian WR D3, adaptata la vremea schimbatoare de iarna caracteristica pentru Europa Centrala. Este o anvelopa de iarna buna si pe uscat, dar si pe mazga, zapada topita, carosabil umed. Reprezinta optiunea ideala pentru autoturismele de familie din clasa mica sau medie si pentru conducatorii auto care isi doresc un sofat economic si sigur.

Nokian iarna 2017Nokian WR D3

Nokian WR SUV 3 este o anvelopa special dezvoltata pentru SUV-uri si crossovere. Este primul pneu de iarna din lume cu clasificare AA, cel mai inalt calificativ al clasei A al sistemului european de etichetare a anvelopelor, pentru aderenta pe carosabil umed si eficienta in reducerea consumului de combustibil. Totodata, este un pneu performant pe zapada, suprafate umede, carosabil uscat si polei.

Nokian iarna 2017Nokian WR SUV 3

Nokian WR C3 este anvelopa speciala pentru automobilele si utilitarele din segmentul C. Este anvelopa de iarna optima pentru dube si alte vehicule comerciale, avand o rezistenta crescuta la incarcare. Nokian WR C3 optimizeaza proprietatile de crestere a sigurantei la manevrarea pe carosabil cu gheata, zapada sau umed.

Nokian iarna 2017

Nokian Weatherproof este gama de anvelope dedicate intregului sezon. Sunt anvelope all-season atat pentru automobile de mici dimensiuni, cat si pentru SUV-uri sau vehicule utilitare. Aceste pneuri se comporta bine si iarna, dar si vara, pastrand o aderenta crescuta indiferent de vremea care ne inconjoara.

Nokian iarna 2017Nokian Weatherproof

Nokian iarna 2017Nokian Weatherproof C

Nokian iarna 2017Nokian Weatherproof SUV cu pereti laterali din Aramid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Nokian iarna 2017
mai multe