Jantele OZ la SAB 2012

Jantele OZ la SAB 2012
Pentru cei care vor merge in acest week-enk la S.A.B. din incinta Romaero Baneasa, vor avea ocazia de admira ,, pe viu'' creatiile pe 2012 ale celui mai titrat producator de jante OZ, precum si intreaga colectia de branduri din care este format Grupul, respectiv OZ Racing , OZ X-line, MSW ( Motor Sport Wheels since 1971) si Sparco Wheels.
Distribuie pe Facebook
Pentru cei care nu au vizitat pana in acest moment si nici nu vor ajunge la eveniment sa admire aceste bijuterii create pentru pasionatii auto si cei care stiu ce inseama sa-ti ,,incalti masina corespunzator'', le raman doar aceste poze sau dealerii autorizati OZ.

Jantele OZ la SAB 2012

Dupa cum ne-au obisnuit de ani buni, jantele Grupului OZ incalta monoposturile Red Bull Racing si din in acest sezon si Ferrari, ocupantele podiumului F1 la zi atat la constructori cat si la piloti.

Jantele OZ la SAB 2012

OZ domina intrecerile motor sport , fie ca este vorba de Formula1, Rally WRC, Le Mans, Indy 500, OZ fiind sinonim cu victoriile din competitiile auto.

Jantele OZ la SAB 2012

Ca orice trend -setter in domeniul sau de activitate, OZ iese in evidenta prin testarea jantelor sale cu ajutorul masinii biaxiale LBF (ce simuleaza comportamentul jantei pe circuitul de la Nurburgring unica masina disponibila la un producator after-market) si cu modele de invidiat de cei mai sceptici critici.

Jantele OZ la SAB 2012

Colectiiile Grupului OZ ofera ce-i mai bun in materie de calitate, design, anduranta si traditie, toate modelele fiind testate si omologate TUV si KBA.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Jantele OZ la SAB 2012
mai multe
Publicat în categoria: Piese si Accesorii Auto DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2012