MICHELIN lanseaza gama Agilis CrossClimate, anvelope destinate vehiculelor utilitare cu folosinta in orice sezon

MICHELIN lanseaza gama Agilis CrossClimate, anvelope destinate vehiculelor utilitare cu folosinta in orice sezon
  • Anvelopa are materiale utilizate la pneurile militare
  • 35% in plus la longevitate
  • Agilis CrossClimate este pneu de vara, omologat si de iarna
Distribuie pe Facebook

MICHELIN CrossClimate este o gama de anvelope pentru vara, cu certificare de iarna, care s-a bucurat de un succes urias. Acum, compania franceza lanseaza un nou produs care pastreaza aceleasi caracteristici: Agilis CrossClimate, pneuri dedicate vehiculelor utilitare, dar care pot fi acum folosite tot timpul anului.

Am testat si am condus zeci de mii de kilometri anvelopele MICHELIN CrossClimate lansate in 2015 pe piata. De atunci, gama a mai primit un update care se numeste CrossClimate Plus, iar acum, datorita succesului avut in toata lumea, numele se extinde si la gama pneurilor destinate vehiculelor comerciale si utilitare.

Agilis CrossClimate este noua generatie de anvelope de inalta performanta pentru vehicule utilitare, numite de soferii romani C-uri, care nu face compromisuri intre mobilitatea in conditii de iarna sau noroi, fiind in acelasi timp un pneu original pentru anotimpul cald. Agilis CC aduce imbunatatiri importante in gama produselor pentru vehicule de capacitate mare si este realizata din compusi de cauciuc imbunatatiti, are un profil de rulare nou si un design nou al peretilor laterali. In plus, anvelopele au un nou tip de indicator ce masoara uzura de la 100% la 0%, ca sa stim cand trebuie inlocuite.

Agilis CrossClimate

Agilis CrossClimate

Noul pneu este unic pentru ca ofera aderenta, tractiune si fiabilitate in orice anotimp, pe orice tip de vreme si pe toate tipurile de carosabil. Este construita sa reziste cu 35% mai mult decat media anvelopelor premium testate de Michelin, ceea ce inseamna ca flotele de vehicule comerciale, curierat, transport, vor economisi bani pe termen lung.

Agilis CrossClimate ofera o aderenta pe gheata si zapada cu 20% in plus fata de predecesorul sau, datorita unei suprafete de rulare dotata cu blocuri care contin lamele autoblocante bi-directionale care se infig mai bine pe suprafata de rulare pe timp de iarna. In plus, pneul are marcajul 3PMSF, fiind omologata pentru folosire in conditii de iarna.

Agilis CrossClimate

O alta noutate intalnita la gama MICHELIN Agilis CrossClimate este cresterea rezistentei la deteriorare, o trasatura ceruta de utilizatori. Inginerii au gasit o solutie si au introdus blocuri trapezoidale cu o adancime de 1,5 mm in jurul umarului si al peretelui lateral superior. Acest design, dar si materialul folosit, sunt trasaturi preluate de la gama de anvelope militare, oferind o protectie sporita, fara a compromite flexibilitatea carcasei.

Mai multe informatii despre MICHELIN Agilis CrossClimate gasesti pe www.michelin.ro

Agilis CrossClimate

Agilis CrossClimate

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Agilis CrossClimate
mai multe