MICHELIN prezinta doua noi linii de produs: ENERGYTM Saver+ si Agliis+

MICHELIN prezinta doua noi linii de produs: ENERGYTM Saver+ si Agliis+
Doua noi linii de produs care imbina eficient siguranta, longevitatea si eficienta energetica. Noile anvelope MICHELIN ENERGYTM Saver+ pentru turisme si MICHELIN Agilis+ pentru vehicule utilitare sunt introduse acum pe piata europeana.
Distribuie pe Facebook
Datorita noii reglementari europene privind etichetarea anvelopelor, care urmeaza sa intre in vigoare, 2012 reprezinta un an deosebit de important pentru industria auto. Implementarea gradata a etichetelor a inceput la 1 iunie, 1 noiembrie fiind data la care etichetele vor deveni obligatorii. Noul sistem de etichetare reprezinta o initiativa benefica deoarece permite consumatorilor sa aiba acces la informatiile privind performantele anvelopelor care, adesea in trecut, au fost ignorate.
Eticheta ofera consumatorilor informatii obiective cu privire la trei criterii cheie de performanta: aderenta pe suprafete umede, eficienta energetica si nivelul de zgomot. Pe de alta parte, insa, eticheta nu ofera informatii cu privire la aderenta pe suprafete uscate sau la randamentul kilometric.
Obiectivul Michelin este acela de a oferi conducatorilor auto produse care sa incorporeze toti parametrii cheie de performanta, indiferent daca acestia sunt mentionati sau nu pe noua eticheta. Astfel, anvelopele MICHELIN ofera:
Siguranta optima, indiferent de conditiile de rulare, atat pe suprafete uscate, cat si pe suprafete umede.

MICHELIN prezinta doua noi linii de produs: ENERGYTM Saver+ si Agliis+

Siguranta in viraje si la rularea in linie dreapta.

Randament kilometric de neegalat si performante remarcabile pe toata durata de exploatare a anvelopei.

Strategia Michelin vizeaza oferirea celei mai bune combinatii intre performante. Cu alte cuvinte, cea mai buna combinatie intre siguranta, economie de carburant si randament kilometric de exceptie. Alegand anvelopele Michelin, conducatorii auto nu trebuie sa faca niciun fel de compromis, deoarece aceste anvelope imbina in mod armonios toate caracteristicile de performanta.

Si aceasta este ceea ce noi numim Performanta Totala MICHELIN.
200 litri
Reprezinta cantitatea de carburant economisita la fiecare 45.000 km parcursi de noua anvelopa MICHELIN ENERGYTM Saver+, comparativ cu o anvelopa care intruneste cerintele minime specificate in reglementarea europeana privind etichetarea anvelopelor.
270 litri
Reprezinta cantitatea de carburant economisita la fiecare 60.000 km parcursi de noua anvelopa MICHELIN Agilis+, comparativ cu o anvelopa care intruneste cerintele minime specificate in reglementarea europeana privind etichetarea anvelopelor.
16 metri
MICHELIN ENERGYTM Saver+ reduce distanta de franare pe suprafete umede cu 16 metri, comparativ cu o anvelopa cu cel mai mic calificativ, acordat conform sistemului european de etichetare a anvelopelor. Practic, aceasta inseamna lungimea unui camion.
Mai mult de 17 metri
Anvelopa MICHELIN Agilis+ pentru vehicule utilitare scurteaza distanta de franare pe suprafete umede cu mai mult de 17 metri, comparativ cu o anvelopa cu cel mai mic calificativ, acordat conform sistemului european de etichetare a anvelopelor.
1 din 5
1 litru din 5 de carburant - sau un rezervor din 5 - este consumat de anvelope. Acesta este motivul pentru care, inca din anul 1992, Michelin depune toate eforturile pentru a imbunatati eficienta energetica a anvelopelor sale
Nr. 1
Conform unui studiu GFK realizat in 2010, siguranta reprezinta cel mai important criteriu de performanta pentru consumatori. Studiul efectuat a vizat cel putin cinci tari: Franta, Germania, Italia, Spania si Regatul Unit.

20.000

Reprezinta numarul accidentelor rutiere analizate de Universitatea Tehnologica din Dresda, Germania, care are un departament special pentru studierea accidentelor rutiere. In cadrul acestei universitati, au fost analizate in detaliu aproximativ 20.000 de accidente rutiere care au avut loc in Europa intr-o perioada de timp de 10 ani. Informatiile au fost prelucrate cu scopul de a identifica tipurile de accidente, iar datele statistice obtinute au fost cu adevarat impresionante.
Studiile au aratat ca:
7 din 10 accidente au loc pe carosabil uscat.
6 din 10 accidente au loc in orase, la viteze reduse.
75% din accidente au loc pe drum drept.
25% din accidente au loc in viraje. Aceste sunt cele mai grave tipuri de accidente.
99% din accidente au loc pe carosabil umed acoperit cu putina apa.
15
Reprezinta numarul de litri de carburant, exprimat in miliarde, care a fost economisit din 1992 si pana in prezent datorita anvelopelor economice Michelin, si in special datorita gamei de anvelope MICHELIN ENERGY, inca de la lansarea acestora, in urma cu 20 ani.
39
Reprezinta reducerea emisiilor de CO2, exprimata in milioane de tone, gratie anvelopelor economice MICHELIN.
160
Reprezinta numarul patentelor inregistrate incepand cu anul 1992, ca parte a procesului de imbunatatire continua a anvelopelor MICHELIN ENERGYTM.
190
Chiar de la lansarea sa, in anul 1992, gama de anvelope, MICHELIN ENERGYTM a obtinut peste 190 omologari din partea a 22 de constructori de masini.
Michelin sprijina activ constructorii de masini in efortul pe care acestia il depun pentru a crea vehicule cu o eficienta energetica sporita, contribuind in acelasi timp la siguranta oferita de vehicul.

MICHELIN prezinta doua noi linii de produs: ENERGYTM Saver+ si Agliis+

Prezentarea anvelopei MICHELIN ENERGYTM Saver+

Trei beneficii majore si un nou compus de cauciuc
Anvelopa MICHELIN ENERGYTM Saver+ imbunatateste eficienta energetica
Avand o experienta mai mare de 20 ani in dezvoltarea anvelopelor economice, Michelin joaca un rol crucial in identificarea solutiilor pentru cresterea eficientei energetice a vehiculelor. Asa cum s-a mentionat deja mai sus, noile anvelope MICHELIN ENERGYTM Saver+ reduc consumul de carburant cu 200 litri la fiecare 45.000 km parcursi, comparativ cu o anvelopa care intruneste cerintele minime specificate in reglementarea europeana privind etichetarea anvelopelor.
Anvelopa MICHELIN ENERGYTM Saver+ sporeste siguranta
Inginerii Michelin au modificat designul anvelopei pentru a oferi MICHELIN ENERGYTM Saver+ o suprafata de contact optimizata. Avand o amprenta la sol mai mare cu 10% comparativ cu generatia anterioara de anvelope, noua anvelopa ofera o aderenta sporita atat pe suprafete umede, cat si pe suprafete uscate. Astfel, MICHELIN ENERGYTM Saver+ reduce distanta de franare pe suprafete umede cu 16 metri, comparativ cu o anvelopa cu cel mai mic calificativ, acordat conform sistemului european de etichetare a anvelopelor.
MICHELIN ENERGYTM Saver+ asigura un randament kilometric sporit
Anvelopa MICHELIN ENERGYTM Saver+ este prevazuta cu legaturi suplimentare care sporesc integritatea compusilor de cauciuc si cresc rezistenta anvelopei la uzura.
Anvelopa MICHELIN ENERGYTM Saver+ beneficiaza de noul compus Eco and Grip
MICHELIN ENERGYTM Saver+ este prima anvelopa care integreaza compusul Eco and Grip, un nou compus de cauciuc dezvoltat de cercetatorii Centrului Tehnologic din Ladoux. Acest nou compus inovator limiteaza incalzirea, reducand cantitatea de energie absorbita de anvelopa. Forta acestei tehnologii consta in capacitatea sa de a oferi aceasta caracteristica de performanta fara a compromite celelalte calitati ale anvelopei, cum ar fi siguranta de exceptie in toate conditiile de rulare si randamentul kilometric sporit.
Anvelopele MICHELIN ENERGYTM Saver+ vor fi disponibile in versiunile 14, 15 si 16-inch si cu 58 dimensiuni diferite, astfel incat sa poata echipa o gama foarte larga de vehicule existente pe piata europeana.

MICHELIN prezinta doua noi linii de produs: ENERGYTM Saver+ si Agliis+

Prezentare a anvelopei MICHELIN Agilis+
Un instrument esential pentru eficienta activitatii comerciale
Pentru profesionisti, vehiculele joaca un rol decisiv in asigurarea eficientei activitatii comerciale. Reprezentantii de vanzari, agentii economici si alti profesionisti au nevoie sa se poata baza pe anvelopele lor, asa cum se bazeaza pe alte instrumente pe care le folosesc in activitatea pe care o desfasoara.
Pentru a raspunde asteptarilor acestor utilizatori, Michelin a dezvoltat MICHELIN Agilis+, noua anvelopa pentru vehicule utilitare care imbina cu succes calitati aparent ireconciliabile ale anvelopelor. Noile anvelope permit utilizatorilor sa isi desfasoare activitatea profesionala in mod eficient si sigur, reducand costurile de exploatare gratie consumului redus de carburant si randamentului kilometric sporit.

MICHELIN prezinta doua noi linii de produs: ENERGYTM Saver+ si Agliis+

Anvelopa MICHELIN Agilis+ ajuta la reducerea consumului de carburant
Agentii economici si reprezentantii de vanzari trebuie adesea sa se deplaseze pe distante lungi pentru a se intalni cu un client. Costul carburantilor creste continuu si, desi consumul de carburant nu poate fi evitat, si in acest domeniu se pot face economii.
In acest sens, Michelin a apelat la experienta sa in domeniul eficientei energetice. Astfel, noile anvelope MICHELIN Agilis+ reduc consumul de carburant cu 270 litri la fiecare 60.000 km parcursi, comparativ cu o anvelopa care intruneste cerintele minime specificate in reglementarea europeana privind etichetarea anvelopelor.
Anvelopa MICHELIN Agilis+ imbunatateste activ siguranta rutiera
Reprezentantii de vanzari si agentii economici sunt nevoiti sa se deplaseze frecvent, indiferent de conditiile meteo sau de conditiile din trafic si, cel mai adesea, vehiculele lor sunt incarcate. Astfel, siguranta devine o reala prioritate, iar anvelopele joaca un rol crucial in garantarea sigurantei. Anvelopa MICHELIN Agilis+ scurteaza distanta de franare cu mai mult de 17 metri, comparativ cu o anvelopa cu cel mai mic calificativ, acordat conform sistemului european de etichetare a anvelopelor.

MICHELIN prezinta doua noi linii de produs: ENERGYTM Saver+ si Agliis+

Anvelopa MICHELIN Agilis+ ofera un randament kilometric sporit si o robustete remarcabila
Pastrarea mobilitatii reprezinta o parte integranta a activitatii desfasurate de reprezentantii de vanzari si de agentii economici, schimbarea anvelopelor fiind un real incovenient. Din acest motiv, soferii vehiculelor utilitare au nevoie de anvelope cu un randament kilometric sporit, care sa continue sa ruleze in conditii de maxima siguranta.
Michelin ofera solutia optima prin MICHELIN Agilis+, anvelopa care imbina eficienta energetica, randamentul kilometric sporit si rezistenta de exceptie.
Protectii impotriva deteriorarii

Flancurile anvelopei MICHELIN Agilis+ sunt prevazute cu protectii impotriva deteriorarilor care pot aparea ca urmare a impactului cu bordura sau la trecerea peste o groapa. La acestea se adauga si cele opt protectii impotriva zgarieturilor care fac ca anvelopa sa fie mult mai rezistenta la uzura.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze MICHELIN prezinta doua noi linii de produs: ENERGYTM Saver+ si Agliis+
mai multe