Nici macar pachetul M Performance nu poate imbunatati aspectul noului BMW X4

Nici macar pachetul M Performance nu poate imbunatati aspectul noului BMW X4
  • Primele imagini ale noului BMW X4 cu accesorii M Performance au aparut pe internet
  • Meniul exterior include, printre altele, un difuzor generos de aer si jante pe 20 inci
  • Meniul interior se rezuma la un volan din alcantara si elemente din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la New York desfasurat la mijlocul lunii trecute, noul BMW X4 a reusit sa atraga numeroase critici de partea sa, "multumita" design-ului sau... inedit. Drept urmare, faptul ca oficialii bavarezi incearca acum sa mai calmeze spiritele cu ajutorul unui pachet de accesorii M Performance nu ar trebui sa surprinda pe absolut nimeni.

Inzestrat cu un aspect exterior ce preia numeroase inspiratii de la modelul X6, inclusiv profilul sau lateral, noul BMW X4 nu a reusit sa atraga prea multi adepti de partea sa. Situatia s-ar putea insa imbunatati in perioada imediat urmatoare, atunci cand cel de-al doilea SAC din gama producatorului bavarez de automobile va putea fi accesorizat cu numeroase detalii din gama M Performance.

Despre ce este insa vorba, mai exact? Pai, dupa cum putem observa si in aceste fotografii surprinse de colegii de la BMWBlog, partea frontala s-a ales cu o grila a radiatorului finisata in negru, in timp ce parte posterioara vine acum la pachet impreuna cu un difuzor de aer de dimensiuni generoase, respectiv un eleron subtil pentru portbagaj.

BMW X4 cu accesorii M PerformanceBMW X4 cu accesorii M Performance

BMW X4 cu accesorii M Performance

Lista cu bunatati exterioare mai include, de asemenea, si o pereche de capace pentru oglinzi realizate din fibra de carbon, plus un set de jante in doua culori, pe 20 de inci.

In ceea ce priveste interiorul, meniul M Performance destinat noului BMW X4 propune si el multiple elemente sinonime cu sportivitatea absoluta, volanul in trei spite imbracat in Alcantara si insertiile de fibra de carbon fiind principalele dovezi in acest sens. Deloc surprinzator, viitorii cumparatori vor putea opta si pentru un pedalier din aluminiu, in timp ce disponibilitatea unor cresteri de putere - asa cum gasim in cazul celorlalte modele ale companiei din Munchen, reprezinta marele mister al acestui moment.

Si daca tot veni vorba de cresteri de putere, ce-ar fi sa reamintim de motorizarile celui de-al doilea SAC din gama producatorului bavarez de automobile? Motorizari supraalimentate, atat pe benzina, cat si pe motorina, ce ofera puteri maxime cuprinse intre 184 si 313 CP, dupa cum urmeaza:

- pe benzina: 184 CP pentru BMW X4 xDrive20i, 245 CP pentrui BMW X4 xDrive28i si 306 CP pentru BMW X4 xDrive35i;

- pe motorina: 190 CP pentru BMW X4 xDrive20d, 258 CP pentru BMW X4 xDrive30d si 313 CP pentru BMW X4 xDrive35d.

BMW X4 cu accesorii M Performance

BMW X4 cu accesorii M PerformanceBMW X4 cu accesorii M Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW X4 cu accesorii M Performance
mai multe