Nokian echipeaza noul BMW X1 cu anvelopele de iarna WR D4

Nokian echipeaza noul BMW X1 cu anvelopele de iarna WR D4
Producatorul auto BMW a ales anvelopele Nokian, model WR D4, pentru echiparea originala de iarna a noului X1. Asadar, cine cumpara noua masina in sezonul rece va primi autoturismul echipat cu unele din cele mai bune pneuri dedicate sezonului de pe piata.
Distribuie pe Facebook

Nokian Tyres anunță astăzi că BMW Group a ales anvelopa de iarnă Nokian WR D4 ca echipament original pentru modelul BMW X1. Modelul SAV (Sports Activity Vehicle) al producătorului german de automobile va fi echipat cu anvelopa Nokian WR D4 în dimensiunea 225/55 R17 97H.

Nokian BMW X1

Anvelopa Nokian WR D4 este o anvelopă de iarnă de ultimă generație, dezvoltată de Nokian Tyres pentru condițiile meteorologice specifice Europei Centrale. Aceasta oferă aderență excelentă și confort din punct de vedere al manevrabilității, chiar și la viteze ridicate. Anvelopa satisface exigențele BMW Group și reprezintă o alegere deopotrivă sigură și elegantă pentru conducătorii auto care apreciază calitatea.

Nokian BMW X1

Pentru a primi aprobarea de echipament OE din partea BMW Group, anvelopa Nokian WR D4 a fost supusă programului aprofundat de testare al producătorului auto. Acesta oferă garanția faptului că anvelopa completează într-o manieră optimă manevrabilitatea unui vehicul premium și permite șoferului să utilizeze la performanță maximă vehiculul și anvelopele cu care acesta este echipat.

Nokian BMW X1

De-a lungul timpului, Nokian Tyres a colaborat activ cu producătorii de automobile, cu precădere în țările nordice. Acum, colaborarea cu BMW Group extinde aceste operațiuni și consolidează poziția Nokian Tyres în Europa Centrală, cea mai mare piață de desfacere pentru anvelopele de iarnă din întreaga lume și, prin urmare, una dintre cele mai importante regiuni de dezvoltare pentru Nokian Tyres.

Distribuie pe Facebook
mai multe