Premiera mondiala: turbine custom fabricate in Romania pentru motoare performante

Premiera mondiala: turbine custom fabricate in Romania pentru motoare performante
  • Prin reconditionare turbosuflanta devine practic noua
  • Toate piesele in miscare sunt inlocuite
  • Se pot realizat turbine pentru orice gama de putere
Distribuie pe Facebook

In zilele noastre, mai toate masinile care ies pe poarta fabricii sunt dotate cu motoare supra-alimentate cu o turbina, indiferent ca e vorba de motorizari pe motorina sau pe benzina. Este clar ca un motor turbo este mult mai eficient: are putere crescuta dar un consum de carburant redus. Dar, in cazul utilizarii indelungate, turbinele se uzeaza si necesita inlocuire. Sau reconditionare, asa cum ne propun cei de la AVD Turbo SRL. Iar pentru cei mai pretentiosi, care fac proiecte de performanta, AVD Turbo Performance face turbosuflante custom.

Pasionatii de tuning din Romania pot utiliza in proiectele lor turbosuflante custom produse in tara noastra. AVD Turbo SRL, lider de piata in domeniul reconditionarii turbosuflantelor vine acum cu un nou segment denumit AVD Turbo Performance. Aceasta divizie, a fost infiintata pentru a satisface cerintele clientilor care vor mai mult decat un simplu chip tuning sau o remapare standard.

Premiera mondiala in tuningul de performanta

Inceputul anului 2015 coincide cu livrarea in Romania a primului echipament din lume care permite calibrarea turbosuflantelor auto si testarea fluxului de gaze ce angreneaza turbina. Astfel se pot realiza turbosuflante custom eliminand riscul unui “turbo lag” exagerat sau functionarea lor la presiuni ce pot dauna motorului. Echipamentul GateTest12+Bench Flow simuleaza motorul facand posibila efectuarea unui reglaj de fabrica sau custom in timp real.

Mai multe detalii despre acest echipament gasiti in acest articol .

Cum a fost posibil?

AVD Performance este rezultatul fuziunii dintre PowerChip, un brand local prezent inca din 2006 pe piata de chip tuning si AVD Turbo societate care a reusit sa castige increderea in domeniul reconditionarii turbosuflantelor auto demonstrand clientilor ca o turbosuflanta reconditionata corect poate avea aceeasi fiabilitate ca si o piesa noua.

Sperand ca v-am facut curiosi in ceea ce priveste fenomenul de upgrade turbo si reconditionare suntem siguri ca echipa Avd Turbo va poate ajuta sa rezolvati orice problema aveti cu turbosuflanta dumneavoastra. Pentru a va convinge ca ei sunt solutia dumneavoastra va invitam sa vizitati www.avdturbo.ro/catalog si magazinul www.turbo-upgrade.com sau sa vizionati clipul lor de prezentare.

SC AVD Turbo SRL
Adresa: Strada Suceava, Nr. 7 Sector 2, Bucuresti, 022641 , Romania
Tel : +4 0731 609 338
E-mail: sales@avdturbo.ro
Web : www.avdturbo.ro
Facebook : www.facebook.com/avdturbo
www.facebook.com/UpgradeTurbo

ADV TurboADV TurboADV Turbo

Distribuie pe Facebook
mai multe