Service FAUR, locul in care traditia si experienta iti repara masina

Service FAUR, locul in care traditia si experienta iti repara masina
  • Marcile BMW, Audi, VW, Jaguar si altele sunt echipate cu cutii viteze automate si sisteme de directie ZF
  • Service Faur ofera piese de schimb, consumabile si reparatii pentru cutiile de viteze automate ZF
  • Service Faur repara sau ofera noi casete si pompe de directie ZF
Distribuie pe Facebook

Sunt foarte putine exemplele de mecanici auto despre care povestim cu drag. Iar oamenii de la Service FAUR, din Bucuresti, sunt exact acest gen de oameni. E vorba de o echipa profesionista specializata pe reparatii si reconditionari ale cutiilor de viteze, puntilor si sistemelor de directie marca ZF.

Dupa ce societatea binecunoscuta SC FAUR SA a fost privatizata, inginerul Vasile Nicodim a preluat activitatea de Asistenta Tehnica si Service, dand nastere unei societati private numite Service FAUR SRL, in 1997. De atunci si pana in ziua de azi, Service FAUR a realizat sute de proiecte inedite, atat in industria auto, cat si in cea feroviara si navala. Dar, dincolo de orice realizari fizice, Service FAUR se remarca prin seriozitate, calitate si experienta.

Angajatii care candva au lucrat in Uzina 23 August, fostul SC FAUR SA, au primit scolarizari si pregatiri temeinice in Germania devenind astfel cei mai buni specialisti in reparatia intregii game de produse ZF regasite in domeniul autoturismelor, utilajelor de constructii si agricole, vehiculelor comerciale (autobuze, autocare, camioane), automotoarelor feroviare si navelor maritime.

Masinile marcilor Mercedes-Benz, BMW, Audi, Volkswagen, Skoda, Volvo Citroen, Porsche, Land Rover, Chrysler, Jaguar sau Bentley sunt dotate din fabrica cu cutii de viteze automate ZF si sisteme de directie ZF. Cei de la Service Faur ofera pentru cutiile automate ZF service integral. Cei de la Service FAUR ofera pentru cutiile manuale sau automate ZF, service integral, dar si piese de schimb sau consumabile. Mai mult, inginerii care lucreaza aici sunt specializati pe cutii automate cu 4, 5, 6 sau 8 viteze, transmisii care echipeaza cele mai populare modele de BMW sau Volkswagen. Si, cu totii stim ca nu este usor sa gasesti niste meseriasi in domeniul cutiilor automate!

Service Faur ofera reparatii si apoi probari pe standul de probe specializat pentru casetele de directie ZF de autoturisme si vehicule comerciale, cu personal specializat la fabrica ZF Lensysteme GmbH din Germania. De asemenea, ofera casete de directie si pompe ZF noi.

Service FAUR

Compania vinde piese si consumabile pentru produsele marcii ZF Germania: cutii de viteza, reductoare, punti, pompe si casete de directie pentru aplicatii pe linie de autobuze, autocare, autocamioane, feroviare, industriale, agricole si navale, dar si pentru produsele realizate de FAUR Romania (domeniul feroviar), MTU Germania, VM Motori Italia, Lister Peter UK, AKSA Turcia, Jinan Diesel Engine China, Prima Polonia, Huta Bankowa Polonia, Bonatrans Cehia si altele.

Asadar, daca cumva ai probleme cu cutia ta automata ZF sau cu sistemul de directie ZF, cei de la Service FAUR sunt cei mai in masura sa te ajute. O echipa profesionista, bine pregatita, cu multa experienta, care inca pune accent pe calitate, fara sa tina seama de timp si nu cunoaste termenul de mantuiala. De ce v-am povestit despre Service FAUR? Ca in ziua de azi, cand toata lumea se bazeaza pe lucruri facute rapid, cu piese ieftine si cand timpul este mai valoros decat calitatea, cu greu gasesti in domeniul auto niste meseriasi care inca mai fac treaba buna ca pe vremuri.

Indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, poti apela cu incredere la www.servicefaur.ro

Service FAURService FAUR

Service FAUR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Service FAUR
mai multe