Accesorii de vara pentru Chevrolet Captiva

Accesorii de vara pentru Chevrolet Captiva
Vara este perioada in care cei mai multi dintre noi pleaca in vacanta. Noi, cei de la Chevrolet, consideram ca o buna parte din distractia din timpul vacantei ar trebui sa fie reprezentata de calatorie, nu doar de destinatie. De aceea, modelul Chevrolet Captiva, precum si toate celelalte modele ale noastre, sunt disponibile cu numeroase accesorii, care va pot oferi o calatorie placuta si sigura.
Distribuie pe Facebook
Daca va plac activitatile in aer liber, puteti fi sigur ca echipamentul dumneavoastra va ajunge in siguranta la destinatie cu ajutorul suportului de acoperis pentru modelul Captiva. Este usor de montat si de indepartat, avand un sistem de blocare, ca masura de protectie anti-furt. Va oferim mai multe accesorii utile, precum suporturi pentru biciclete, suporturi de schiuri, cutii de acoperis si chiar un suport pentru placa de surf!
Bara de tractare este indispensabila pentru toti impatimitii calatoriilor cu rulota. Soferii de rulote pot alege intre un carlig fix sau unul detasabil. Ambele tipuri sunt special concepute pentru modelul Captiva, avand o sarcina verticala statica maxima de 80 kg.

Accesorii de vara pentru Chevrolet Captiva

Desi toti ne dorim vreme insorita pe durata vacantei noastre de vara, aceasta nu tine tot timpul cu noi. Covorasele pentru toate anotimpurile va ajuta sa va mentineti autovehiculul curat pe timp de ploaie si noroi. Acestea ofera cea mai buna protectie pentru autovehiculul dumneavoastra si sunt usor de curatat. Asadar, dupa ce o sa se insenineze din nou, interiorul autovehiculului Captiva va arata ca nou!
Tava de depozitare este conceputa pentru a proteja zona de incarcare a modelului Captiva. Aceasta prezinta o suprafata anti-alunecare si margini ridicate, ceea ce inseamna ca tava este ideala pentru transportul obiectelor umede sau murdare. Puteti fi sigur ca obiectele nu se vor rasturna, producand zgomote in timp ce calatoriti, astfel incat va puteti bucura linistit de calatorie.

Accesorii de vara pentru Chevrolet Captiva

Treptele laterale ii confera modelului Captiva un aer si mai off-road. Barele sunt din otel, fiind acoperite cu un strat de plastic si sunt montate pe caroseria autovehiculului.
Modelul Captiva duce mai departe mostenirea Chevrolet in ceea ce priveste SUV-urile inovatoare si cu un raport bun calitate/pret, oferind motoare puternice si eficiente, tractiune integrala, versatilitate si spatiu pentru pana la sapte pasageri si o calitate la interior care nu tradeaza pretul scazut.

Accesorii de vara pentru Chevrolet Captiva

Atractia unui autovehicul precum modelul Captiva consta in faptul ca, intr-o zi, isi face treaba la cumparaturi, apoi va transporta jumatate din echipa de fotbal la meciul din ziua urmatoare si, dupa aceea, se va lansa intr-o calatorie off-road sau la plaja in weekend.
Acest tip de versatilitate si atitudine pozitiva releva spiritul gamei de autovehicule Chevrolet si este motivul pentru care nu doar familiile sunt atrase de acest model, ci toate persoanele care isi doresc un autovehicul care sa le ajute sa se bucure din plin de stilul lor de viata.

Accesorii de vara pentru Chevrolet Captiva

Pentru mai multe informatii si preturile accesoriilor, vizitati distribuitorul Chevrolet local.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Accesorii de vara pentru Chevrolet Captiva
mai multe