Audi A4 by JMS - Modificari minore, preturi modeste

Audi A4 by JMS - Modificari minore, preturi modeste
Dupa o absenta indelungata, germanii de la JMS s-au intors cu un nou pachet de tuning. Un pachet de tuning care cuprinde numeroase modificari estetice, insa lasa pe afara atat-de-doritele cresteri de putere.
Distribuie pe Facebook

Indiferent daca detii un Audi A4 B8 "normal" sau unul cu pachet S line, JMS este gata sa iti ofere un nou kit aerodinamic capabil sa-i injecteze modelului german o doza extra de sportivitate. Pentru inceput, partea frontala va fi inzestrata cu o noua prelungire pentru spoiler (239 euro), in timp ce partea din spate se va bucura acum de prezenta unui spoiler cu prelungire redesenata (239 euro). De asemenea, viitorii clienti vor putea opta si pentru un nou set de arcuri - ce coboara garda la sol cu pana la 40 de milimetri (249 euro), insa preturile modeste par sa se opreasca aici.

Audi A4 by JMS - Modificari minore, preturi modeste Audi A4 by JMS - Modificari minore, preturi modeste

Germanii de la JMS nu i-au uitat nici pe cei mai pretentiosi din fire, compania din Walddorfhaslach oferind si un nou sistem de evacuare cu patru tobe de esapament (pret de pornire de 849 euro), plus incaltari cu design sportiv - jante Barracuda T6 pe 19 inci cu pneuri 245/35-19 (2.199 euro) sau jante OZ Botticelli pe 20 inci cu pneuri 245/30-20 (6.199 euro).

Audi A4 by JMS - Modificari minore, preturi modeste

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Audi A4 by JMS
mai multe