Carcase de oglinzi laterale Audi, diverse modele S Line, la mega reducere!

Carcase de oglinzi laterale Audi, diverse modele S Line, la mega reducere!
  • Reducerea este de peste 35% fata de pretul normal
  • Sunt compatibile cu modele Audi A3, A4 si A6
  • Montarea se face usor, pe prinderile originale
Distribuie pe Facebook

Cine are un Audi si vrea sa-i dea un aspect mai sportiv, o poate face schimband carcasele oglinzilor laterale cu unele finisate in aluminiu mat. Si ca toti posesorii de Audi sa beneficieze de o masina cu aspect imbunatatit, pretul este acum redus de la 79 la 49 de Euro!

KITT Romania ofera oglinzile laterale (carcasele) la un pret special. Oferiti masinii dumneavoastra look-ul elegant al unui model Audi S-line prin dotarea ei cu aceste capace de oglinzi de ultima generatie, la cel mai mic pret de pe piata.

Una dintre modalitatile prin care producatorii de automobile diferentiaza segmentul de lux de versiunea clasica a unui model auto este dotarea cu diverse ornamente. Modelele clasice standard de Audi au de obicei dotari de culoarea neagra, in timp ce modele S-line prezinta o multime de ornamente cromate. Daca aveti un model Audi standard, modernizarea unor componente, cum sunt si oglinzile, poate fi efectuata acum cu piese disponibile pe piata locala de tuning, comercializate la un pret deosebit de accesibil si putand fi instalate intr-un timp record.

Oglinzi Audi

Capacele de oglinzi Audi S3 A3 8P S4 A4 B6 B7 S6 A6 4F sunt fabricate din polipropilena de foarte buna calitate iar finisajul este din aluminiu mat obtinut prin placare industrala, de mare impact vizual.

Daca esti un pasionat caruia ii place sa-si adapteze look-ul masinii la cele mai noi tendinte sau daca esti un jucator de pe piata tuning-ului auto , cu siguranta te vei bucura de urmatoarea promotie. Este vorba de capacele oglinzi Audi S3 A3 8P S4 A4 B6 B7 S6 A6 4F, pe care cei de la KITT Romania le ofera acum la un super pret. Doar 49 de Euro in loc de 79!

SPUNE CAND FACI COMANDA CA AI CITIT PE 4TUNING SI BENEFICIEZI DE PRETUL SPECIAL DE 49 DE EURO IN LOC DE 79!!

Oferta este valabila doar pentru cititorii 4Tuning!

Pentru a conferi masinii tale un aspect luxos de lunga durata, ai acum posibilitatea de a o dota cu noile modele de capace oglinzi Audi S3 A3 8P S4 A4 B6 B7 S6 A6 4F. Acestea sunt perfect finisate, nu ruginesc, nu-si schimba culoarea in timp si sunt mult mai usor de instalat decat un set complet de oglinzi.

Aceste capace pentru oglinzi sunt compatibile cu:
Audi A3 8P (2004-2008)
Audi A3 8PA Sportback (2004-2008)
Audi A4 (B6/B7 (2000-2007)
Audi A6 (4F/ C6) (2004-2008)

Pachetul contine: un set de capace oglinzi (stanga-dreapta) dispunand de o potrivire perfecta pe sistemele de prindere originale ale oglinzilor si fara a necesita vreo adaptare speciala.

Oglinzi AudiOglinzi Audi

Promotia este valabila pe site: www.accesoriiautotuning.ro

KITT Romania
Str Ana Ipatescu, Nr. 37,
Jilava, Ilfov.
Tel/Fax : +40 31 432.61.54
Mobile : +40 724.886.464

www.accesoriiautotuning.ro
www.dectane-romania.ro
www.nssc.ro

facebook.com/KITTRomania
Yahoo Messenger: kitxenontuning

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Oglinzi Audi
mai multe