Detii un Range Rover Sport? Ce-ai zice de un set de stopuri pe LED?

Detii un Range Rover Sport? Ce-ai zice de un set de stopuri pe LED?
  • O companie pe nume Glohh ofera un set de stopuri pentru primul Range Rover Sport
  • Noile blocuri optice ofera un aspect modern si un plus de eficienta datorita tehnologiei LED
  • Pretul de achizitie se invarte in jurul sumei de 649 euro, iar comanda se face on-line
Distribuie pe Facebook

Te numeri printre posesorii primului Range Rover Sport si, in acelasi timp, te afli in cautarea unor imbunatatiri vizuale pentru exemplarului tau? Ei bine, atunci ai nimerit exact unde trebuia.

In cazul in care nici unul dintre programele de tuning destinate primei generatii a modelului Range Rover Sport si lansate de-a lungul timpului nu-ti surade, sa stii ca nu este cazul sa-ti pierzi speranta. Ba din contra, avem vesti deosebite pentru tine!

O companie care sustine ca se pricepe in domeniul blocurilor optice se lauda cu ceea ce pare a fi o oferta de nerefuzat pentru posesorii unui exemplar al automobilului britanic fabricat in perioada 2005 - 2013. Nu, nu vorbim de vreun kit aerodinamic extrem de atractiv sau eficient ori de vreo crestere senzationala de performanta ori scadere a consumului de carburant, ci de ceva mult mai simplu si mai subtil de atat.

Stopuri LED pentru Range Rover SportStopuri LED pentru Range Rover Sport

Stopuri LED pentru Range Rover Sport

Intr-o alta ordine de idei, posesorii primului Range Rover Sport pot apela la specialistii Glohh pentru o noua pereche de stopuri, care impresioneaza atat prin design-ul lor minimalist, cat si prin surplusul de stralucire, respectiv economia de energie datorata tehnologiei cu LED din dotare.

Asa cum precizam, aceasta modificare cu pricina se adreseaza atat versiunii initiale produse intre 2005 si 2010, cat si variantei cu facelift, oferita in intervalul de timp 2010 - 2013 a automobilului britanic. Pretul blocurilor optice posterioare semnate Gloh se invarte in jurul sumei de 649 euro, iar comanda se face on-line, pe site-ul companiei. Acum ramane insa de vazut si daca merita sau nu, intrebare la care doar cei care detin un Range Rover Sport cunosc raspunsul.

Stopuri LED pentru Range Rover Sport

Stopuri LED pentru Range Rover SportStopuri LED pentru Range Rover Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Stopuri LED pentru Range Rover Sport
mai multe
Publicat în categoria: Piese Tuning DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2014