Elemente de iluminat Dectane pentru Dacia Duster - bucura-te acum de reducere 20%!

Elemente de iluminat Dectane pentru Dacia Duster - bucura-te acum de reducere 20%!
Kit Xenon Tuning, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata tuningului auto romaneasca, aduce in aceasta primavara pentru prima data in Romania un element care va scoate Dacia Duster din tipare. Partea si mai buna este ca acum stopurile de iluminat au o reducere de 20%!
Distribuie pe Facebook
Dectane GmbH - partener exclusiv Kit Xenon Tuning in Romania - cunoscuta in Europa ca lider pe piata tuningului auto si in mod special pe echipamente de iluminat, tocmai a scos de pe liniile de productie un nou model de lampa spate pentru Dacia Duster. Este pentru prima data cand o companie de origine germana investeste in dezvoltarea de concept si tehnologie pentru o piesa de tuning ce va echipa o masina romaneasca.

Incepand cu luna martie, Kit Xenon Tuning incepe comercializarea in exclusivitate a stopurilor CarDNA pentru Dacia Duster, construite pe o noua tehnologie de iluminat, bazata pe LED si LightBAR, fiind eliminate complet becurile cu halogen.

Elemente de iluminat Dectane pentru Dacia Duster, prin Kit Xenon

Datorita designului inovativ si a tehnologiei LED, iluminarea lampilor spate devine mai uniforma si mai clara. Colorarea individuala a acestor stopuri, care este atinsa printr-un process inovativ de stratificare, este unica, iar produsul finit este disponibil in trei variante de culori, pentru fiecare gust.

Elemente de iluminat Dectane pentru Dacia Duster, prin Kit Xenon

Momentan, in gama CarDNA sunt disponibile lampi spate pentru Dacia Duster, VW Golf VI si VW Touareg, urmaridu-se ca pana la finele anului 2012 sa fie puse in vanzare stopuri pentru 26 de modele de masini concepute pe aceeasi tehnologie.

O pereche de faruri Dectane pentru Dacia Duster costa 299 Euro. Insa la acest pret, se adauga reducerea de 20% pe care ti-o ofera Kit Xenon!

In curand, stopurile Dectane vor fi disponibile si in reteaua NOR Auto!

Contact

Kit Xenon Tuning

http://www.dectane-romania.ro/

Tel fix/ Fax:031-4326154
0722163631 / 0749011115
0724.88.64.64 (0724.TUNING)

Distribuie pe Facebook
mai multe