Jantele BORBET au echipat conceptul Rinspeed XchangE la Geneva

Jantele BORBET au echipat conceptul Rinspeed XchangE la Geneva
  • BORBET este o companie de familie
  • Jantele BORBET BLX sunt disponibile cu marimi intre 18 si 20 de inch
  • Conceptul Rinspeed XchangE se conduce singur
Distribuie pe Facebook

BORBET, unul din cei mai cunoscuti producatori de jante din aliaj din lume, a echipat pentru Salonul Auto de la Geneva conceptul Rinspeed XchangE. Jantele BORBET BLX Editie Speciala au fost astfel admirate alaturi de un concept futurist care a intrat in istorie.

Cu totii cunoastem jantele BORBET care au fost multa vreme preferatele posesorilor de BMW. Marca are design-uri clasice, precum BORBET A, un model cu 5 spite groase si centrul acoperit de un capac, avand un design de succes care a nascut traditie in anii '90 si chiar in prezent. De atunci insa, marca germana a evoluat si a reusit sa lanseze pe piata jante din aliaj usor extrem de performante si cu un design modern.

Ultimele realizari ale companiei germane, care este de altfel o afacere de familie, au putut fi admirate la Salonul Auto de la Geneva. Aici, traditia BORBET de peste 100 de ani in prelucrarea metalelor si-a spus cuvantul cu modelul BLX Special Edition care a echipat conceptul XchangE al celor de la Rinspeed. Fiind vorba despre un concept de autoturism care se conduce singura, Rinspeed a vrut sa arate viitorul cu cele mai bune accesorii. Si la capitolul jante a ales BORBET. Un set BLX special, cu cu un design complex cu multe spite si aspect concav, asa cum este trendul.

Designul jantei se distinge prin dimensiunile impunatoare, precum si prin estetica sa nobila, superioara, la care se adauga tratamentul de suprafata "Reflectic". Aceasta este o combinatie unica, intre un luciu de acoperire si un luciu intens rezultat prin lustruire, care ofera jantei o stralucire intunecata si in acelasi timp un efect de luciu intens.

Jantele BORBET

Tot la Geneva, vizitatorii au mai putut admira si alte masini "incaltate" cu jante BORBET BLX, dar in nuante diferite: Brilliant Silver sau Black Polished Matte. Au fost si masini echipate cu jantele BORBET MC, precum Porsche Boxster, Cayman sau Panamera, aceste jante fiind in dimensiunea de 19 inch cu finisaj Black Glossy sau Brilliant Silver.

Cateva cuvinte despre BORBET

Afacerea este una de familie care a luat nastere acum mai bine de 100 de ani. In prezent, uzina BORBET din Germania are 3700 de angajati care lucreaza la uzina principala din Hallenberg-Hesborn, dar si la unitatile de productie din Medebach, Solingen, Bad Langensalza si Neuching. Centrele de productie din Africa de Sud, Statele Unite ale Americii si Austria fac, deasemenea, parte din grupul BORBET.

Afacerea de familie fondata in 1881 la Altena Wesfalia produce roti din aliaje usoare din 1977 si este recunoscuta in intreaga lume ca specialist in producerea jantelor de aluminiu de top, cu un design fascinant. In prezent, BORBET ofera o linie de productie ce include aproximativ 2000 de tipuri diferite de jante din aliaje usoare, de la cele extravagante si sport pana la cele dinamice, clasice si nobile. BORBET produce jante de aluminiu care permit experimentarea pasiunii pentru sofat pe intreg mapamodul.

Jantele BORBET

Distribuie pe Facebook
mai multe